TOTÓ: Mi történt ma az NVI-ben?

2016. február 23. 15:12

A már idős Erdösi Lászlóné saját, otthon fogalmazgatott kis kérdését adta be, amihez elkísérte őt unokája meg annak segítőkész barátai?

2016. február 23. 15:12
Lándori Tamás
Mandiner

A) A kormány megunta, hogy a jogszerűségen belüli adminisztratív eszközökkel gáncsolja ki a közvetlen demokráciát jelentő népszavazási kezdeményezéseket, és inkább kiküldött néhány verőembert. Avagy most nem jutott jobb az eszükbe.

B) Az akciót az MSZP szervezte saját maga ellen, mert rájöttek, hogy ebből többet profitálnak, mintha simán beadják a népszavazási kérdésüket. (Azaz tőlük szokatlan módon volt egy stratégia, ami 2 bitnél bonyolultabb, mert 3)

C) A Fidesz direkt szervezte úgy az MSZP-s beadás elbuktatását, hogy közben mindenki a szocialisták önmerényletére gyanakodjon.

D) A Jobbik nem akarta hagyni, hogy a vasárnapi boltzáras popbulit elvigye az MSZP, és egyúttal megmutatták a baloldalnak, hogyan kell úgy beadni egy kérdést, hogy az embert ne előzze meg senki.

E) A már idős Erdösi Lászlóné saját, otthon fogalmazgatott kis kérdését adta be, amihez elkísérte őt unokája meg annak segítőkész barátai, mert a néni már nehezen mozog egyedül a városban, és a villamoson nehezen tudja egyszerre fogni a szatyrot meg a népszavazási kezdeményezéses mappát.

F) Egyéb, éspedig:

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. február 24. 11:48
Mindig van kéznél egy mozgalmár néni...
chinasky
2016. február 24. 08:15
bárki is rendezte, nekem kedvemre való, mert a fidesznek baszott oda.:) amúgy a fidesz szervezte-semmi kétség.
thymian
2016. február 24. 07:43
Nagyon egyszerű. Az egész világ összefogott a szent fidesz ellen. :D
Harangláb
2016. február 23. 21:23
Holnap a fidesz el fogja ítélni a dolgot, és akkor mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy az egész egy műbalhé, habverés, valakik a fideszt akarták hírbe hozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!