Alakulnak a magyar-panamai kapcsolatok

2016. április 06. 08:21

Tegnap egy fideszes szál sejlett fel, ma a kaviárbaloldal erős emberének feleségéről derült ki, hogy pedagógusi fizetését egy szamoai cégbe fekteti. Miért is nem vagyunk meglepődve?

2016. április 06. 08:21
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Alakulnak a magyar-panamai kapcsolatok. Tegnap egy fideszes szál sejlett fel, ma a kaviárbaloldal erős emberének feleségéről derült ki, hogy pedagógusi fizetését egy szamoai cégbe fekteti. Miért is nem vagyunk meglepődve?

Az LMP eddig háromszor nyújtott be törvényjavaslatot az offshore-lovagok kiseprűzésére és mindháromszor lepattantunk a parlamenti többségről. Addig, amíg a magyar gazdaságban off-shore cégek garázdálkodhatnak, addig amíg pl. a jegybank is offshore cégekkel seftelhet, addig, amíg offshore-lovagokból miniszteri biztos lehet, addig, amíg a magyar politikusok és strómanjaik off-shore cégekben érdekeltek, addig ne csodálkozzunk, hogy a Magyarországon megtermelt jövedelem valahogy nem jut el az oktatásba, vagy az egészségügybe.

Azért nincs pénz iskolákra, kórházakra, mert ellopják: szervezetten, váltott műszakban, huszonöt éve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2016. április 06. 22:24
A Guardian-en kívül több nyugati balos lap megírta hogy nem véletlenül nincs egy amerikai se a listán. Mert Sorosék terítették az ügyet.
néhai Ch.Pilot
2016. április 06. 21:26
"Miért is nem vagyunk meglepődve?" mert ti is ezt csináljátok, Szakasits (csak még nem derült ki).
Bokros Birka
2016. április 06. 19:35
Hála Bokros Lájcsi diplomájának!
TonyKann
2016. április 06. 17:27
Remélem Schiffer Úr nem gondolja komolyan, ha a 11.5 millió kikerült iratban van két magyar név, akkor ez Fidesz-Panama kapcsolatot jelent. Telefonkönyvnyi jogász, szervezet ajánlja szolgálatait cégalapításban, letelepedésben a törvényeknek megfelelően tehát legálisan. Egyébként a Nagy Testvér szinte mindent tud Panamáról, s gyanítható, hogy a szivárogtatás célzottja a fegyverkereskedelem, kábítószer, terrorista szervezetek és mellesleg Putyin, Asszad, a kínai párt felső vezetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!