Ha a Fidesz ember lenne

2016. július 09. 09:38

Ha a Fidesz egyetlen ember lenne, úgy mára kétségkívül pszichopataként diagnosztizálnák. Ennek az állapotnak a jellemzője a mások állandó manipulálása, a torzult önkép, gátlástalanság, a lelkiismeret, együttérzés, bűntudat teljes hiánya.

2016. július 09. 09:38
Batka Zoltán
Népszabadság

„Ha a Fidesz egyetlen ember lenne, úgy mára kétségkívül pszichopataként diagnosztizálnák. Ennek az állapotnak a jellemzője a mások állandó manipulálása, a torzult önkép, gátlástalanság, a lelkiismeret, együttérzés, bűntudat teljes hiánya, mások szüntelen hibáztatása. Ahhoz, hogy minderre ráismerjünk, elegendő egy csokorba fésülni a párt különféle közléseit.

Félted a ligeti fákat? Drogos hippi vagy! Tanár vagy és aggódsz a gyerekekért, a hivatásodért? Politikai zavarkeltő vagy! Szakszervezeti tisztségviselőként felszólalsz a szakmádért? Ávós volt az apád! Civil szervezetben dolgozol? Fizetett politikai ügynök vagy! Aggódsz az emberi jogokért? Idegen ügynök vagy! Segítesz háborús menekülteknek? Soros György pénzel! Háborús menekült vagy? Terrorista! Nem tetszik Mészáros, Garancsi és a többiek lopkodása? A multinacionális nagytőke szekerét tolod! Tüntetsz a magán­nyugdíj ellopása, a baltás gyilkos kiadatása, a trafikmutyi, a kilakoltatások vagy a Quaestor miatt? Titkos MSZP-s vagy! Ellenvéleményed van? Kritizálod a pártot? Komcsi vagy! Bírálod a kormányt? Az országot támadod, hazaáruló vagy!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. október 09. 14:08
Vészhelyzet esetén a sztrájk jogellenes. A közalkalmazottakról szóló törvény magatartási elvárásokat fogalmaz meg a közalkalmazottakkal szemben, A kormány és a miniszterelnök szidása, más emberek, különösen diákok jogellenes magatartásra buzdítása biztosan nem tartozik a közalkalmazottaktól elvárt magatartás körébe. Amiképpen, a jogellenes sztrájk sem. Minősített eset mivel, vészhelyzet idején tették. A szakszervezeti és politikai vezetők részéről felelőtlen és aljas magatartás másokat jogellenes magatartásra biztatni és különösen felelőtlen, etikátlan és aljas diákokkal ezt tenni. A tanárok amikor, tüntetni mentek tudták, hogy az jogellenes. Az a pedagógus aki, nem tudja mérlegelni tettei súlyát és következményeit az, ne tanítson! A jogszabályok betartása a társadalmi együttélés alapja. Akik, nem képesek elfogadni a társadalmi rendet azok, alkalmatlanok pedagógusnak és el kell bocsájtani őket. Minden tisztességes pedagógus érdeke, hogy a szakma megtisztuljon a felelőtlen alkalmatlan alakoktól. Világosan elvált a búza és az ocsú. A tanárok és diákok PDSz, a PSz és néhány politikai párt politikai érdekeiért mentek az utcára.
áfonya
2016. július 11. 01:22
Mszmp örökösei mszp dk lmp sose volt emberi .Euban ismét bizonyították már nem az akasztófát állítják a dolgos magyaroknak hanem kommunista módszerekkel éhhalálra itélik megsarcolták a magyar népet a betolakodók kvóta megadóztatással .. ..Kommunisták híresek éheztetéssel irtották az ukránokat ,,, itt a film nagyon aktuális a történelem megismétli önmagát.Szovjet sztori (hun) https://www.youtube.com/watch?v=gHRfCWtfIhI Szánkból a gyerekeink szájából szedik ki a falatot. Most már érhető az eus tárgyaláson Soros miért ült ott holott semmi keresni valója nem volt,,az emerikai diktátumot képviselte.
DrPepper
2016. július 11. 00:22
Ha az MSZP-DK ember lenne: https://www.youtube.com/watch?v=fOG-JGtdAGI
SwordFish
2016. július 10. 18:47
A Fidesz mögött az emberek állnak. Tudod, akik mögöttetek nem állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!