DK, RTL, pöce (2.)

2016. november 23. 07:18

Az a probléma, hogy Schanda Balázs semmi olyat nem mond, amit ez a homunculus állít.

2016. november 23. 07:18
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

E cikk kapcsán érkezett meg a nyilvánosság RTL Klub által elfoglalt pöcegödrébe Molnár Csaba, a homunculus, és a következőket jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon:

»Amikor azt mondja (mármint Schanda Balázs az ominózus cikkben! B. Zs.), hogy ezek egyházellenes támadások, akkor azt mondja, hogy ez nem igazán fontos, ezzel nem igazán kell foglalkozni, hiszen ez csak a médiában felmerülő kérdés. Amikor azt mondja, hogy a kutatások szerint a pedagógusok körében több gyermekerőszakoló van, mint a papok körében, azzal megint mintha csak felmentést akarna adni a papoknak. Ilyen nyilatkozatot tenni nem lehet.«

Az a probléma, hogy Schanda Balázs semmi olyat nem mond, amit ez a homunculus állít. Ellenben hivatkozik például egy amerikai kutatásra, amely szerint a pedagógusok több szexuális bűncselekményt követnek el a gyerekek ellen, mint a papok. Jó lenne látni azt a kutatást. És jó lenne tudni, vajon a Molnár Csaba-féle, meg a 444-féle, meg az RTL Klub-féle nyilvánosságban eleddig miért nem indult lejárató kampány a tanárok ellen. Nem mintha hiányozna, de azért izgalmas. És miért a papok ellen indult? Erre pedig tudjuk a választ…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2016. november 23. 23:13
Molnár Csaba valójában nagyothalló, és fogyatékos kvótával ordibálja teli az étert és a teret.
sztálin elvtárs
2016. november 23. 22:05
Bayer úr, megondom miért. Azért mert a tanítók/tanárok nem fogadtak cölibátust. Azért, mert a tanárok nem annak a vallásnak a hirdetői, amely elvileg krisztus tanításait követi. Azért mert a tanárokat a botrány kirobbanása után börtönbe zárják és életük végig gyerekek közelébe nem engedik többet őket és nem az áldozat kiszolgáltatotságát és lelki nyomorát kihasználva, az áldoztatot hibáztatva szép kussban megpróbálják szépen egy áthelyezéssel elsimítani a dolgot, hogy aztán fél év múlva ugyan az a pap gyermektáborokat vezessen. Majd ha egyszer a Vatikán egy iylen botrány után hagyja, hogy a világi igazságszolgáltatás végezze el a munkát és a büntetés nem három miatyánk, meg egy putritelepre való áthelyezés legyesz, majd akkor lehet, hogy nem erre lesznek kiélezve a mocskos, undorító, bolsevik, liberális, zsidó, buzi, kereszténygyűlölő médiumok, akik nyilvánosságra merészelik hozni ezeket a "lényegtelen" ügyeket. Alapvetően nem azzal van a baj, hogy vannak pedofil papok, elmebetegek mindenhol vannak, hanem az, ahogy ezt kezeli az egyház.
surfer
2016. november 23. 13:59
"És jó lenne tudni, vajon a Molnár Csaba-féle, meg a 444-féle, meg az RTL Klub-féle nyilvánosságban eleddig miért nem indult lejárató kampány a tanárok ellen." Pont a 444-en indult a kampány a gyerekmolesztáló tanárok ellen. http://444.hu/2014/07/09/koitusz-utan-minden-allat-szomoru
Malcolm Reynolds
2016. november 23. 10:05
És miért a papok ellen indult? Erre pedig tudjuk a választ…” szerintem azért a papok ellen mert a a papok és az egyházak olyanokkal is eltartatják magukat egy mesekönyvre hivatkozva akik nem hisznek a láthatalan lényekben és akik szerint a híveknek kell eltartani a fantasy klubbokat nem az államnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!