Schilling visszhangja

2017. szeptember 01. 07:23

Schilling elküldheti a pápát a p…ba, de én még libsinek sem nevezhetem.

2017. szeptember 01. 07:23
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Ami nem érthető, az minden, ami ezután van. Nem érthető, hogy engem a Schillingénél százszor enyhébb szavak miatt ízekre szedtek, az ő p…ba küldésének pedig semmi visszhangja. Janisch Attila, aki szerint én náci vagyok, amiért a pápát csúf szavakkal illettem, most hallgat.

Szél Bernadett sunnyog, a 444, a 24.hu, Spirk Jocó, az ellenzéki pártok, Jobbiktól DK-ig, farizeus »keresztény értelmiségiek» és még farizeusabb, nekem nyílt leveleket írogató papok szintúgy hallgatnak. Mert Schilling elküldheti a pápát a p…ba, de én még libsinek sem nevezhetem.

Nos, Schilling elvtársatok egészen pontosan megfogalmazta, hogy hová menjetek ti mindannyian, ócska, farizeus, semmirekellő, aljas gazemberek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2017. szeptember 01. 21:59
Drága hölgyem , maga egy úr!
Megtalálta
2017. szeptember 01. 14:21
Schilling egy emberi ürülék. Aljas tetvedék féreg.
Pinter68
2017. szeptember 01. 11:58
Miért, ki a Schilling? Netán vezető kormánypárti lapokban napi rendszerességgel író publicista? A Magyar Lovagkereszt tulajdonosa? A vezető kormánypárt egyik prominens tagja? Tudtommal egyik sem. Egy rendező, akit még a saját országában sem ismernek túl sokan. Valószínűleg, ezért lehet hogy egy facebook posztja lényegesen kisebb visszhangot kelt mint a zsótika publicisztáé. Ugyanis, nem mindegy, hogy ki teszi az adott megjegyzést, egy miniszterelnök vagy egy portás. De ezt persze a zsóti is tudja, csak szereti játszani az értetlent. Ráadásul még csúsztat is. Ugyanis Schilling nem a pápát küldte el a picsába, hanem csak Verest.
Magyari Béla
2017. szeptember 01. 09:58
ezt pofázom már mióta, két germán geci itt veri a nyálát Magyarországon és gyűlöletet kelt mindkettő, a jó kurva anyátok (bajerzsóti te csak ezt a stílust érted azért írom) húzzatok vissza nemzet testvéreitekhez germán gecik! ez vonatkozik szláv, zsidó. és cigány ideiglenesen itt lakókra is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!