Tisztult, de még nem tiszta a kép a Belvárosban

2018. április 02. 17:20

Örülnék, ha így kevesebb, mint egy héttel a választások előtt belátná az MSZP, a DK és az LMP is, hogy nekik is lépniük kell.

2018. április 02. 17:20
Juhász Péter
Facebook

„Azzal, hogy Fekete Győr András visszalépett a Belvárosban, némiképp tisztult a kép.

Örülök, hogy meglépte ezt, bár üröm az örömben, hogy a kormányváltáshoz legalább 50-60 helyen kellene előállnia annak a helyzetnek, hogy egy jelölt álljon a Fidesszel szemben.

Bár tisztult, de még a Belvárosban sem tiszta a kép, hiszen még mindig ott van V. Naszályi Márta az MSZP és Csárdi Antal az LMP részéről, és ha ketten maradnak, akkor nem lesz ellenzéki győzelem.

Örülnék, ha így kevesebb, mint egy héttel a választások előtt belátná az MSZP, a DK és az LMP is, hogy bizony nekik is lépniük kell. A XVI. kerületben minden mérés azt mutatja, hogy csakis Vajda Zoltán képes legyőzni a Fideszt, és ő képes is. Gyurcsány Ferenc pártja azonban nem hajlandó visszaléptetni a jelöltjét, csak hogy néhány töredékszavazatot nyerjen a pártja. Ugyanez a helyzet a VIII-IX. kerületben Baranyi Krisztinával, ahogy az MSZP is inkább ellehetetleníti Szabó Szabolcs győzelmét, aki már egyszer megverte Németh Szilárdot.

Bízom benne, hogy te hatással tudsz lenni rájuk, hogy húzzák vissza a jelöltjeiket!

Tegyél egy próbát, ha van rá lehetőséged, jelezd feléjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami
2018. április 03. 00:05
Te mikor leszel tiszta? Peti.
Mich
2018. április 02. 23:32
A Fütyülős Faszkalap kibukott, de most Összefosás-vezetőt játszik...
néhai Ch.Pilot
2018. április 02. 23:23
Neked, mert még van a szervezetedben a legutóbb szívott szerből... :-)
Burmin
2018. április 02. 21:14
Adj nekik füvet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!