Juncker úr, nem hagyjuk zsarolni magunkat!

2018. május 02. 17:56

Nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetik.

2018. május 02. 17:56
Morvai Krisztina
MTI-OS

„Morvai Krisztina volt az első magyar, aki reagált azt követően, hogy szerdán Juncker hivatalosan is bejelentette: a „jogállamisághoz" fogják kötni az EU kohéziós/felzárkóztatási pénzeit, nyilvánvalóan Magyarország és Lengyelország migrációellenes politikáját büntetve.  

Emlékeztetőül: e két ország ellen folyik a hírhedt 7. cikkely szerinti eljárás a „jogállamiság megsértése" miatt. Nincs gond – szerintük – a jogállamisággal például Spanyolországban, ahol százszámra verhette véresre a rendőrség a katalánokat, de Magyarországon sem jelentettek problémát a szemkilövetések az EU számára, hiszen akkor még „mertünk kicsik lenni", ahogy azt elvárták tőlünk...”

MTI-OS

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. május 04. 09:50
KÖSZÖNJÜK A FELSZÓLALÁSAIT KRISZTINA!
rajgy
2018. május 03. 12:18
És mi van akkor, ha belép Magyarország az európai ügyészségbe? Ez probléma? Ha őszinte akarok lenni, akkor érthető, ha utána akarnak nézni, hová és hogyan kerülnek az EU-s pénzek.
u.cserkész
2018. május 03. 12:11
Hallottam-láttam felszólalását az EU-ban. Elismerésem!!!
tango47
2018. május 03. 07:53
És a fideszes EP képviselők ezalatt mit csináltak? Egy tökös magyar ember van az EP-ben, az is nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!