„Egyszeri lépések”

2018. augusztus 16. 07:27

Miként lehet, hogy így szárnyal a magyar gazdaság? Hiszen a balliberális szakértők már 2010-ben megmondták, itt mindennek vége lesz.

2018. augusztus 16. 07:27
Kiss Gergely
Magyar Idők

„Kedden ismertette a statisztikai hivatal, hogy Magyarország bruttó hazai terméke 4,6 százalékkal nőtt az idei második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez a második legmagasabb szám az Európai Unióban, csak Lengyelország előzött meg minket.

Az ellenzéki propagandaújságok, propagandarádiók, propagandatelevíziók és internetes propagandaoldalak fogyasztói vélhetően az egészből nem értenek semmit. Miként lehet az, hogy így szárnyal a magyar gazdaság? A balliberális szakértők ugyanis már 2010-ben megmondták, itt mindennek vége lesz, ami jó, az csak ideiglenes, és ha nem is azonnal, de egy kicsivel később bedől az egész ország. Hiszen az Orbán-kormány főként egyszeri intézkedésekkel segíti a növekedést. Nézzük akkor az egyszeri intézkedéseket! Van belőlük bőven.

A sort kezdhetjük azokkal az adóváltoztatásokkal, amelyek több pénzt hagynak az emberek zsebében, támogatják a munkaerőpiacot és a befektetéseket. Az utóbbi kapcsán lásd a legutóbbi nagy fogást, a BMW ide települését. Ne hagyjuk ki a több évre szóló bérmegállapodást sem, amelynek hatására a versenyszférában is emelik a fizetéseket, amiért cserébe az állam csökkenti a járulékot.

Ez a többi között azért kifizetődő, mert a jó teljesítmény hátterében egyre nagyobb arányt hasít ki magának a fogyasztás. És ami ezt még inkább felértékeli, az az, hogy mindezt nem a hitelezés hajtja. Volt olyan korszaka is hazánknak, arról több információt a balliberális oldaltól lehet begyűjteni, ők a téma szakavatottjai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. augusztus 16. 19:34
Az kizárólag úgy lehet, hogy a ballibsi megmondók, firkászok, álmodozó okostojások a VÁGYÁLMAIKAT írják,ordítják mások suttogják! Aztán amikor látják nem az elvont álmok, hanem háromszori orbitáis vereség köszöntött be,menekülőre fogták a dolgot és futás közben hátrafelé hánynak!! A csendes többség mosolyogva nyugtázza: MEGÉRDEMELTÉTEK HAZAÁRULÓK!!!
Pelso j.
2018. augusztus 16. 18:39
Tehát a fogyasztást nem a hitelezés hajtja. Valamelyest nem. Viszont akkor mi, te azt leírhatod?
Casus Belli
2018. augusztus 16. 18:34
Természetesen az uniós forrásokból, miként már most lehívták az elkövetkezendő évekre tervezett összeget.
Vakfolt
2018. augusztus 16. 15:26
Húha mit mond erre Mellár Tamás, vagy a másik címeres állat a jóslataiban Kéri észmesterhez hasonló találati aránnyal rendelkező Róna Béterv? Jajjlesz nekünk nemulass!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!