Ellenzéki előválasztási komédia

2018. november 17. 10:23

Elképzelések és vízió híján nem maradt más, mint az indulás mikéntjéről szóló nevetséges vita.

2018. november 17. 10:23
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Idők

„A jelek szerint kezdenek rádöbbenni az ellenzéki pártok, hogy jövőre két választás is lesz, ennek megfelelően az elmúlt hetekben megkezdődött a már jól ismert casting és osztozkodás a balliberális oldalon. Mindehhez az kellett, hogy – az ellenzéki pártokat utcahosszal megelőzve – Orbán Viktor felkérje Tarlós Istvánt főpolgármester-jelöltnek. E lépéssel komoly előnybe került a Fidesz–KDNP az ellenzékkel szemben, mely még az európai parlamenti választásra sem dolgozta ki a stratégiáját, nemhogy a jövő őszi önkormányzati megméretésre.

Elképzelések és vízió híján nem maradt más, mint ismét a személyi kérdésekről és az indulás mikéntjéről szóló komikus vita megnyitása. Az MSZP-ben szemmel láthatóan valami megfordult, és ráébredtek arra, hogy a Puzsér-féle botránypolitikusokkal, illetve többször megbukott, más pártból érkező ejtőernyősökkel semmi értelme nekifutni a választásnak, mert az ismét egy komoly pofont adna az így is válságban lévő pártnak. Ezért dobták be a már nyár óta tervezett előválasztás ötletét és állították kész tények elé a többi pártot az általuk kialakított menetrenddel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. november 17. 13:41
Szép kilátás: Puzsér és a "bekakilós fejű" Karácsony! Remek, lapozzunk!
Mich
2018. november 17. 12:23
...gondoljátok el, ha a libsibolsináci jelöltek valóban elkezdenék összemérni az állítólagos 'liberális', 'szocilista' és 'nemzeti' alapállásukat... akkor lehetetlen lenne ugyanazon banda tagjaként látni magukat...
Alarik
2018. november 17. 12:09
Viszont legalább csinálnak valamit-még ha semmi értelme nincs is-és közben azt képzelik, hogy van értelme a létezésüknek, miközben egy szemernyi sincs...
pollip
2018. november 17. 10:48
Az MSZP sem változott, KaiGeri a jelöltje, mivel saját arca nincs. Nem is lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!