Lila köd Brüsszelben

2019. január 09. 08:54

Nem kellett sokat várnunk, hogy kibújjon a szög a zsákból, hogy kiderüljön, a botránypolitizálásba kezdett magyar ellenzék valójában kiknek dolgozik.

2019. január 09. 08:54
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„A balliberálisok európai parlamenti képviselőinek egy része ugyanis tegnap egy vörös posztóba öltöztetett dobogóra rántotta Judith Sargentinit. Azt a politikust, aki nemrég úgy szerzett magának kétes hírnevet, hogy a Soros György által támogatott bevándorláspárti politikusok egyikeként hazugságokkal teli jelentést készített a magyar jogállamiság helyzetéről, és azt kezdeményezte, hogy akár a szavazati jog felfüggesztésével járó eljárást indítsanak Magyarország ellen.

Sargentininek viszont feladata volt a vörös szőnyegen. El kellett mondania például, mennyire meghatódott a Budapesten tüntető »tömegek« látványától és az ellenzéki pártok összefogásától. Természetesen megszólalt Ujhelyi István is az MSZP színeiben, bár jobb lett volna, ha nem teszi. Megtudhattuk tőle, hogy az Európai Bizottság menzáján azt kérik tőle számon, hogy miért nem védi a magyar demokráciát.

Hogy a helyzet még ennél is színesebb legyen, szóra emelkedett Kendernay János az LMP részéről, aki az európai tőke egyik központjában a felháborodását fejezte ki amiatt, hogy Orbán Viktor a »tőke világát szolgálja«, és »gazdasági bevándorlókat telepít be« Magyarországra. Aztán persze rátért ő is a fő problémára, vagyis arra, hogy »komoly akadályt képez a közlekedésben« a magyar határkerítés.

Jávor Benedek, az Együtt képviselője annyira komolyan vette ezt a dzsemborit, hogy meg sem jelent, helyette az egyik samesza olvasta fel a marhaságokat. Például azt, hogy a magyar parlamentben »ismeretlen biztonsági őrök tepernek le képviselőket«, hogy sikerüljön elfogadni a törvényeket. Ehhez azt sem volt rest hozzátenni, hogy Magyarországon jobbágyok dolgoznak meg tizenhat éves közmunkások.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2019. január 09. 21:37
A kedves szerző azt valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy a Sargentini jelentést a képviselők kétharmada, köztük a Fidesz pártcsaládjának a vezetője is megszavazta. Szóval a sztori nemcsak Sargentiniröl szól.
Google
2019. január 09. 10:44
A voros oldalnak igazat mondani eddig valahogy soha nem sikerult. Igy alakult tortenelmileg. Az alapok voltak rosszak, hisz marxizmus-leninizmusra* ki epitene hazat? * szaz millio halott a szamlajukon, meg nem eleg?
Pelso j.
2019. január 09. 10:20
Nem tartom kizártnak, hogy pl a Magyar Időkben megjelent cikkekt már nem emberek írják, hanem számítógép generálja. Be kell írni az aktuális címkéket, ami kijön, az meg jó lesz a tábornak.
Biivisz
2019. január 09. 09:48
Ezekkel az akciókkal Magyarországon csak csökkenteni lehet az ellenzéki szavazók számát (és ezt ők is tudják), tehát alapvetően nyilván nem a magyar választóknak szólnak. Azért kellenek, hogy a nyugati médiában folyamatosan lehessen mutatni, hogy Orbán rendszere ellen hogy tüntetnek, milyen instabil, stb., stb., hogy a birka nyugatiaknak eszébe ne jusson az EP választáson követni a magyarokat. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!