Gurmai politikai karrierje véget ért

2020. május 22. 16:24

Lássuk, hogy ki is a fürge lábú szocialista?

2020. május 22. 16:24
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Aligha kell bemutatni ezt a felvételt, végigsöpört a világhálón. Rengetegen látták, tucatnyi mém született belőle. Gurmai Zitát hétfőn a Képviselői Irodaház előtt Szarvas Szilveszter akarta megkérdezni arról, hogy mi a véleménye a Kúria döntéséről, miszerint a gyöngyöspatai cigányoknak meg kell fizetni a százmillió forintos kártérítést.

Gurmai meg sem hallgatta a kérdést, hanem – meglátva az Informátor stábját – futásnak eredt. Szarvas Szilveszter és az operatőr, Miklósvölgyi Csaba pedig utána. Gurmai menekülése az italboltban ért véget. Rendkívül humoros a jelenet. Humoros, ugyanakkor rém kellemetlen és elgondolkodtató. Lássuk, hogy ki is a fürge lábú szocialista?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. május 23. 18:06
Elnézve Zita szexis fekete bőrgatyáját, szerintem ő kergette a Szilvesztert, csak a hazudós Hir tv szokás szerint ferdit!!
Box Hill
2020. május 23. 16:43
Az összes kommunistának így kellett volna futnia a személyes bitófája alá. Attól fogva rend lenne.
bagira
2020. május 22. 23:49
Ballibsik pofáznak emberi jogokról , közben mindent megtesznek hogy az országot romba döntsék akár emberek halálával is , mert hiteltelenek hazudnak a nép szemébe kártékonyak mást eszközzel nem tudnának hatalomra kerülni. Nem akarnak országot kormányozni , hatalmukat csupán kassza kiürítésre adósság halmozásra használnák. Flúgos futam bizonyítéka nem mernek az emberek szemébe nézni , ballibsi firkász sajtó a soros bagázs háttértámogatóik.
János bácsi
2020. május 22. 21:56
Szarvas Szilveszter legalább annyira kiváló újságíró mint Gurmai Zita politikus. Két idétlen alak. A tényfeltáró Szilveszter" nem tudja " ,hogy a kúria 2003- 2017 közötti időszakra állapított meg törvénysértést. Ugyanannyi ideig sértett törvényt az MSZP mint a Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!