Most épp nehéz Sorost szidni..., sajnos!

2020. szeptember 16. 18:05

Gyuri bácsi, csak ugyanazt, mint harminc éve Viktoréknak!

2020. szeptember 16. 18:05
Czeglédi Zoltán
Jelen

„Ma annyival rosszabb, hogy az elkent ideológiájú, egyre inkább széljobb államhatalmat kell kihívnia a szintén nem túl kontúros politikai karakterű, és a rendszerváltóknál jelentős részben amorálisabb karrierellenzéknek. Annyiban meg jobb, mint harminc éve, hogy most léteznek nem teljesen hamis ellenzéki opciók. Szólni és gyülekezni, publikálni, mandátumokat szerezni most sokkal inkább tud az ellenzék, mint Kádár alatt.

Csak a hogyan és a minek vár megválaszolásra. Arra kéne gondolkodás, képzés, építkezés fizikailag és kapcsolatokban, hogy életszerűnek tűnjék választáson indulni.

Az lenne logikus és kívánatos, ha Soros György és minden »„sorosgyörgyoid« szereplő mecénássá válna, ha az a szándéka, hogy ne dobjuk oda a következő húsz évet a Fidesznek.
Félre ne értsenek: ez nem az »utaljunk ide is« civil nyomasztása. Nem a havi ezresek online beállítását szorgalmazom. Engem az érdekel, aki a végtelenül forráshiányos ellenzéki struktúrákba szabad szemmel látható pénzt tud rakni. Abból csodát lehet tenni! Nélküle pedig semmit. Vegyük tudomásul, reális összevetés gondolni, hogy okosabbak és becsületesebbek vagyunk, mint a fideszesek, mínusz kispesti kokós, korrupt alakok. Mondhatjuk, hogy itt tájékozottabb és kulturáltabb szereplők vannak, mint mondjuk Tállai András, de nem számoljuk bele az ellenzék gyalázkodó blogjait.

Az viszont minden aspektusból nézve tény, hogy szegényebbek vagyunk. Pont. A politikát pedig ki kell fizetni. Nincs konkrét címzettje ennek az írásnak, nem gondolom, hogy Soros György személyesen ül a netbank előtt, vagy hogy elég a 100 leggazdagabb magyar listáját megpingelni, és dől a lé. Azt tudom, hogy mindaddig a nullát közelíti a kormányváltás esélye, míg ezt a Fidesz által adott, ergo bármikor elvehető, közpénzes párttámogatásokból, meg a Fidesz által meghagyott, ergo bármikor szétverhető piacon beszerzett minimális bevételekből gondolnánk megvalósítani. Egyszerűbben: Gyuri bácsi, csak ugyanazt, mint harminc éve Viktoréknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2020. szeptember 17. 10:22
"okosabbak és becsületesebbek vagyunk" "Mindenki hülye, csak én vagyok okos, mert nekem a seggemben is fejem van!" (Weöres)
tango47
2020. szeptember 17. 10:16
Jelentkezzen már az az ellenzéki portál, vagy párt, aki nem tarhál folyamatosan! Na annak átutalok egy ezrest.
Kristály
2020. szeptember 17. 09:53
Figyeld faszika a Soros György egy Jó pár országból van kitiltva tisztességtelen tözsdei tevékenységért , az Orbán Viktor nincs kitiltva rangja van és becsülete,pár év múlva Európa Hőse lesz, Soros Györgynek Franciaországban 2 éves jogerős börtönbüntetése van tőzsdei tevékenységért.
1000bocs
2020. szeptember 17. 09:08
Ez milyen gáz már... ...Vegyük tudomásul, reális összevetés gondolni, hogy okosabbak és becsületesebbek vagyunk, mint a fideszesek, mínusz kispesti kokós, korrupt alakok.... BEcsületesebbek vagytok, ha kivonjuk belőletek a korrupt hatalommániás hazug alakokat. Igaz AKKOR SENKI SEM MARAD:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!