Merre tart Meseország?

2020. október 14. 07:53

A cél annak a sulykolása, hogy az eltérő szexuális irányultságú emberek közössége veszélyes a magyarságra.

2020. október 14. 07:53
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Mérce

„A mesekönyv-ügy ugyanígy nem a véletlen műve. A melegek elleni uszítás a számos téma egyike, amelyet a Fidesz évek óta a lehetőségek között talonban tart. Ha kifulladt a menekülttéma, a sorozással már a legelvakultabb Fidesz-hívőnek is tele a hócipője, akkor kell valami új. A próbálgatások tavaly óta zajlanak. Letesztelték a börtönügyet, játszottak egy kicsit a cigányellenességgel, bekóstolták a bíróságokat. A jelek arra utalnak, hogy mindent összevéve az LMBTQ (leszbikus, meleg, transznemű és queer)-közösség elleni izgatás bizonyult a legsikeresebb produktumnak.

Nyilván erőteljes kampányt lehetne építeni a romák elleni gyűlöletre is, elég nagy a veszélye azonban, hogy ott könnyen kicsúszna az irányítás a Fidesz keze közül. A Fidesz tesztlaboratóriumaként működő Mi Hazánk ezért fordult a melegek elleni heccelés irányába, amire aztán a kormány ügyesen rácsatlakozhat. Az sem véletlenszerű, hogy a kampány beindítására épp a mesekönyv-ügyet választották. A kormányzati propagandagépezet feladata ebben a témában valójában nem a társadalom LMBTQ-ellenes érzelmeinek felkorbácsolása. Az épp elegendő mértékben megvan a kampány nélkül is, a cél nem annak az elérése, hogy az emberek még jobban utálják a melegeket – ettől önmagában még a Fidesznek sem lesz jobb.

...

Amikor Dúró Dóra nekiáll könyvet darálni, amire aztán sürgősen szekundálni kezd a miniszterelnöktől kezdve a kormánytagokon át a csepeli polgármesterig a teljes Fidesz, akkor nagy valószínűséggel annak vagyunk szemtanúi, hogy megvan a következő időszak migránskampánya. Nem a lenyűgözően egyszerű képviselőasszony egyedi idiotizmusa ez, és nem is a konkrét mesekönyv áll a célkeresztben. De amikor a kormány ráfordul a melegellenes kampányra, akkor nem véletlenül egy mesekönyvvel kezdik. Rendben, nem veri az eget a társadalom melegek iránti szimpátiája, de az átlag magyar biztosan nem táplál aktív ellenszenvet a szexuális kisebbségek iránt. Ezúttal sem az LMBT-közösség iránti negatív érzések megépítése vagy megerősítése az igazi cél, hanem annak a sulykolása, hogy az eltérő szexuális irányultságú emberek közössége veszélyes a magyarságra, veszélyes az országra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 16. 10:02
brüsszelbe!
rókabácsi
2020. október 15. 09:33
" a mári néni véresres p@ba"
briganti
2020. október 15. 09:04
Kétlábonjáró köpedelem
néhai Ch.Pilot
2020. október 15. 01:44
Benedek! Álításaiddal ellentétben a valóság az, hogy: 1. A Mesekönyvben óvodáskorú gyermekekbe akarják belesulykolni, hogy buzinak lenni jobb, mint normálisnak. 2. A Pride-okon a normális szexuális identitású emberekbe akarják sulykolni, hogy buzinak lenni jobb, mint normálisnak. 3. A Mesekönyvben és a Pride-okon a normális szexuális identitás elleni uszítás folyik. A férfi és nő közötti szerelem elleni uszítás folyik. A boldog családi élet elleni uszítás folyik. És a lényeg: azt írod, hogy " de az átlag magyar biztosan nem táplál aktív ellenszenvet a szexuális kisebbségek iránt." Oké, ezek szerint nincs szükség érzékenyítésre - akkor miért is írták, és erőltetik az óvodákra ezt a mesekönyvet? Hülye-e vagy, Benedek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!