Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére?

2020. november 13. 14:45

Visszautasítjuk, hogy a családok és a házasság legmagasabb szintű védelmét bárki a szexuális kisebbségek jogainak csorbításával azonosítsa.

2020. november 13. 14:45
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére?

A magyar kormány határozottan visszautasítja, hogy Brüsszel pénzügyi szankciókkal fenyegesse Magyarországot, vagy bármely más tagállamot, amely meg kívánja védeni a házasság és a család intézményét és azok társadalomban betöltött kiemelt szerepét. Magyarország ahogy eddig sem engedett, a jövőben sem enged semmiféle homályos jogállamisági köntösbe bújtatott zsarolásnak és a magyar kormány továbbra is felvállalja, hogy Magyarország megvédi a házasság intézményét, mint egy férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget.

Visszautasítjuk, hogy a családok és a házasság legmagasabb szintű védelmét bárki a szexuális kisebbségek jogainak csorbításával azonosítsa.

Megdöbbentőnek tartjuk továbbá, hogy a világjárvány második hulláma idején, Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyért felelős biztosa a tegnapi napon a tavaszihoz hasonló módon ismét a sikeres védekezést lehetővé tevő magyar rendkívüli jogrendi szabályozást támadta. Tette ezt annak ellenére, hogy a tavaszi fiaskótól eltérően a most elfogatott törvényt a magyar ellenzéki pártok is támogatták. A magyar kormány álláspontja szerint egy ilyen válság idején az uniós intézmények feladata a tagállamok védekezésének elősegítése és a gyors cselekvést lehetővé tevő uniós források azonnali átcsoportosítása és rendelkezésre bocsátása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
comname
2020. november 13. 22:49
Rajtunk senki nem kérheti számon, hogy költjük el a Hollandok adóját!!! Azt hiszitek ilyon olyan melegek miatt basztatnak? A pénzük ellopása nem tetszik.
mustarharmas
2020. november 13. 19:57
Lépjünk már ki!
Pelso j.
2020. november 13. 16:47
A fidesz komolyan gondolja, hogy VJ ilyen kaliberű írásai segítenek megúszni az esetleges pénzügyi szankciókat?:)
Szuverén maffiaállam
2020. november 13. 16:06
Jutka, ezt megint benézted. Brüsszel megmogyorózta a gazdádat, amíg az aranylábúaknak lengetted a zászlót,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!