Követeljük, hogy vonják vissza az új egészségügyi törvényt

2020. november 16. 07:13

Az ISZOMM mai napon online aláírásgyűjtésbe kezd a törvény visszavonása érdekében.

2020. november 16. 07:13
Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom
MTI-OS

„Az IgenSzolidaritás annak érdekében, hogy érdemi működése fentmaradhasson a magyar egészségügynek és a világjárvány ne küldje padló alá, követeli, hogy vonják vissza a nemrég elfogadott egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényt.

A törvény diktálta szerződést sokezer szakápoló és orvos nem fogja aláírni, tehát 2021. január 1-jétől ők hiányozni fognak a munkából! Pontosan akkor, amikorra szakemberek várják a járvány tetőzését! Ezt megakadályozandó pártunk a mai napon online aláírásgyűjtésbe kezd a törvény visszavonása érdekében.

Tehát: követeljük, hogy a törvényt vonják vissza, fizessenek tisztességes bért az egészségügyi dolgozóknak és alkossanak olyan új és vonzó törvényt, hogy örömmel lehessen dolgozni! Aláírni az IgenSzolidaritás honlapján is lehet.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2020. november 16. 11:14
Tibi visszavitte a betétes üvegeket és utána meghúzta a butykost. Érdekes iszomm-ferenctestvér tematizálási iszapbirkózás van kialakulóban.
sagirdilsiz
2020. november 16. 09:18
Ezért kár volt új pártot alapítani Tibor.
Lanchaster
2020. november 16. 09:04
Na, ezt a bolhát is elkapta a köhögőroham...
DINO54
2020. november 16. 09:01
Tibi! Inkább igyatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!