Kaliforniában szintet lépett az elmebaj

2021. február 22. 07:27

A legújabb megtanulandó szavunk a poliámor. Kicsit olyan, mintha egy új mosópor neve lenne, de sajnos nem az.

2021. február 22. 07:27
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„A minap Kaliforniában egy liberális bíró meg is törte a fasizmus és a maradiság csöndjét. Mint azt a hazai jobboldali sajtó megírta, egy hármasban együtt élő, poliámor meleg férficsoport lesz az első, akik hivatalosan szerepelnek két béranya szülte amerikai csecsemő születési anyakönyvi kivonatán. Ian Jenkins, Alan Mayfield és Jeremy Allen Hodges a szerencsések, a két szerencsétlen babát pedig Pipernek és Parkernek hívja a három délceg apukája. Ünnepeljünk, vigadjunk, cseréljünk profilképet, hiszen csodálatos dolog történt!

No, nem most, mert a Soros-plakátok segítségével gyűlölködő nácikká változtatott magyarok még nem készültek fel ekkora szintlépésre, éppen ezért a honi baloldali sajtó nem is számolt be az ügyről, de ide a bökőt, hogy egy másfél év múlva a Netflixen és az HBO-n egyre több filmben fogunk kedves melegtrió­kat látni, ahogyan csupa szeretetben, sok humorral nevelgetik édes csemetéiket. Lesznek új fejezetek a Meseország mindenkié című klasszikusban, amelyekben négy férfi fogja szeretni cuki kislányát és kisfiát, és a Telex is hosszú cikkekben fog érvelni amellett, hogy négy szülő jobb, mint kettő.

Ez vár ránk, kedves barátaink. Ha továbbhátrálunk. Álljunk most már meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!