Milliárdok

2021. február 26. 17:39

Ha valaki meg akarja ismerni az emberi lélek alját, menjen a Facebookra.

2021. február 26. 17:39
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Kíváncsi vagy az emberi természetre? Felejtsd el Dosztojevszkijt, Csehovot, Adyt és Kosztolányit. Ezek a zsenik naiv úriemberek voltak. Buboréklakók. Éltek a világukban, és hiába figyelték árgus szemmel a portást meg a szomszéd földbirtokos feleségét, még mindig nem tárták fel a mélységeket.

Nos, ha valaki meg akarja ismerni az emberi lélek alját, menjen a Facebookra. Olvasgassa a kommenteket. S ha megtette, egy idő után rájön, hogy az emberi cselekedetek legfőbb hajtóereje az irigység.

Úgyhogy ha egy régi osztálytársad furamód pökhendi, vagy a szomszéd érthetetlenül ellenséges, akkor az okot ne is keresd, megtaláltad, legfeljebb az lehet a kérdés, hogy mire irigy.

»42 milliárd dolláros vagyona van, de Salma Hayek szerint nem ezért ment hozzá« – ez a címe egy Origón lejött cikknek, mely azt feszegeti, hogy egyesek szerint Salma Hayek csak a pénz miatt ment feleségül a milliárdos François-Henri Pinault-hoz.

Nem tudom. Nem érdekel. Nem rám tartozik. Amik érdekesek számomra, a kommentek. „Hát igen. Ha közmunkás lenne, akkor is hozzáment volna.” »A csókos szájáért, mint Andika Lölőhöz.« »Még hogy a pénzéért? Ez egy nagyon alávaló galád vádaskodás. Ezek a melegszívű, szeretetre éhező hölgyek csak azért kénytelenek milliárdosokhoz férjhez menni, mert önző, jóképű, csóró milliomosok és pláne hajléktalanok folyton visszautasították őket.« »Tisztán látszik, szerelemházasság, de nem a Vajna Timike barátnője?” És így tovább.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2021. február 27. 13:23
Azért ez nem így működik a nőknél. Salma az egyik legszebb szinésznő, ráadásul latin temperamentuma miatt is bolondulnak utána a férfiak. Mindazonáltal van neki is mit a tejbe aprítania, szóval ez a pénzes pasasra ragadok duma élből nem áll. Hemzsegnek körülötte a milliomos pasik, Bollywood pedig lélegzetvisszatartva leste hogy kit fog választani. Az emberi irigység miatt pedig már birodalmak háborúztak és tűntek el. Tény az is hogy a Faszbúk tele van sötét, tudatlan, rosszindulatú irigy prolival...
Parm
2021. február 27. 11:14
A fészbúkon kommentelőknek is pont ugyanannyi szavazata van, mint neked, Ádám. Ez a kőkemény helyzet.
alkaloidablog
2021. február 27. 11:13
Szegény Ádám, ez is egy ilyen kis bulvár-józska lett. Pedig punkzenésznek egész tűrhető volt. De ez...
vajda
2021. február 27. 08:01
"Kedves" Ádám, nagyon is igazad van. Ha valaki meg akarja ismerni az emberi lélek alját, menjen a Facebookra: https://www.facebook.com/orbanviktor https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice https://www.facebook.com/gergely.gulyas.585 . . .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!