Teljesen igaza van Varga Zs. András főbírónak

2021. március 29. 18:05

A Kúria elnökének mondatai természetesen vonatkoznak a bírói ítéletek ellen hergelő kormánypárti képviselőkre (...) is.

2021. március 29. 18:05
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Teljesen igaza van Varga Zs. András főbírónak: »A jogállamot rombolja, ha a pervesztes fél, vagy az álláspontjával egyetértők – adott esetben politikai vagy média-hátterüket felhasználva – a döntés miatt a bíróságok függetlenségét vitatják, aláásva ezzel a bíróságok és a bírák ítélkezési tevékenységébe helyezett közbizalmat.« A Kúria elnökének mondatai természetesen vonatkoznak az egyes bírák, bírói ítéletek ellen hergelő kormánypárti képviselőkre, kormánytagokra, az elmaradt elszámoltatás miatt a bíróságokat hibáztató kormánypárti politikusokra, továbbá az egyik kúriai ítélet ellen tavaly mini-kampányt indító miniszterelnökre is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 30. 15:34
Tisztelt András! Sorrend: Igazság, igazság és jog, jog,.....................................gazság!!!!!!!!!!!!!!! Önaz egyik ellenzéki, aki valóban ember!
catalina9
2021. március 30. 07:13
A Kúria elnökének mondatai természetesen vonatkoznak az egyes bírák, bírói ítéletek ellen hergelő kormánypárti képviselőkre, kormánytagokra, az elmaradt elszámoltatás miatt a bíróságokat hibáztató kormánypárti politikusokra, továbbá az egyik kúriai ítélet ellen tavaly mini-kampányt indító miniszterelnökre is." Schiffer most Gyurcsányra gondol?
libbantkommunista
2021. március 30. 04:40
A közbizalmat nem a kritizálók ássák alá, hanem a botrányos bírói ítéletek tömkelege.
Hannibal
2021. március 29. 20:46
Normál esetben ez így is lenne, ahogy Schiffer mondja. De amikor a bíróságok azt jutalmazzák pénzzel, hogy egy településen, Gyöngyöspatán valakik lehetlenné teszik a tanítást, azt nem lehet elfogadni. Ez a döntés ugyanis botrányos, sérti minden értelmes ember igazságérzetét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!