A civilek, a Főváros és a hajléktalanok

2021. április 13. 06:55

Olyan emberséges országért dolgozom, ahol minden honfitársunknak jár az őt megillető segítség.

2021. április 13. 06:55
Donáth Anna
Facebook

„A fáradhatatlanul dolgozó civil szervezeteknek és a Főváros megfelelő intézkedésének köszönhető az, hogy nem okozott óriási tragédiát a koronavírus a hajléktalan emberek körében. Az eddig sem könnyű életük még kétségbeejtőbbé vált a a vírus következtében. Ők nem tudtak karanténba vonulni, nem lehettek sehol sem biztonságban a főváros által működtetett Szabolcs utcai hajléktalan kórházon kívül. Fideszes ingatlanmutyi miatt azonban az utolsó mentsvárukat is elvennék most tőlük.

Olyan emberséges országért dolgozom, ahol minden honfitársunknak jár az őt megillető segítség. Olyan országért, ahol járvány idején az állami forrásokat azokra költjük, akik valóban segítségre szorulnak: bajba jutott vállalkozókra, munkájukat vesztett dolgozókra, a fertőzést elkapó magyarokra és a lakhatásukat vesztett honfitársainkra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2021. április 14. 12:50
Nahát, Annácska, ez azért újdonság, hogy tönkrement vállalkozók is ott henteregnek saját húgyukban a Lehel piac aluljáróban, meg körülötte is. Ez csak azért lehet így, mert a momentumra szavaztak. Megérdemlik.
marica61
2021. április 13. 22:18
azt irtad,hogy dolgozol? na ne nevetes te még életedben nem dolgoztál.egész eddigi életed csak az aljasságrol,hazudozásrol és szarkeverésböl ált
borsika
2021. április 13. 20:05
Egyre gagyibb ezeknek a bullshitgenerátora.
Hopsz Juliska
2021. április 13. 14:33
Én azt kérem DA-tól, hogy védje már az én érdekeimet is! Miért kell elszenvednem a húgyszagú aluljárókat, az erőszakosan pénzt kéregetőket, köhögő koldusokat? Ja és a kedvenc meséimet meghamisító hülyéket????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!