Méltatlan és aljas az ATV műsora

2021. május 30. 13:55

Az Ötök mintha arra esküdtek volna fel, hogy beteszik a szappanos deszkát az egyesült ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre.

2021. május 30. 13:55
Sándor Zsuzsa
Facebook

„Mire hajt az ATV?

Alacsony a vérnyomásom, ezért aztán hétről hétre megnézem az ATV »5« című műsorát. A vérnyomásom fel is megy rendesen, de egyre kevésbé értem, mit akar elérni ezzel a műsorral az ATV? A vendégek között egyre gyakrabban jelenik meg Vona Gábor, de még ő is jobban elviselhető, mint az egész társaságot túlharsogó Puzsér Róbert. Egyre inkább az az érzésem, hogy azért készítik ezt a műsort, hogy minél jobban betegyenek az ellenzéknek.

Legutóbb Puzsér hosszú perceken át foglalkozott azzal, hogy Karácsony Gergely egy notórius hazudozó, szinte mind egyetértettek abban, hogy le van zsugázva, hogy Karácsony legyen a közös miniszterelnök, hogy már nincsenek is önálló pártok. Arról persze egyikük sem beszélt, hogy az ellenzéki pártokat a Fidesz kényszerítette bele ebbe az összefogásba, erre még az általam – eddig kedvelt – Zoltán Ceglédi sem vesztegetett egyetlen szót sem, holott tőle minimum ez elvárható lenne, ha objektív politológusnak tartja magát. Komolyan mondom, ha ezt a műsort a Hír TV-ben, vagy a Bayer show-ban látnám, nem is lepődnék meg. Azt meg végképp nem értem, hogy mitől lett egyszerre – mit ad isten épp a választások közeledtével – Puzsér az ATV felkapott embere.

Az egész társaság – talán az egy Konok Péter meg az egyszer-kétszer meghívott Ónodi Molnár Dóra kivételével – mintha arra esküdött volna fel, hogy beteszi a szappansos deszkát az egyesül ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre. Mindehhez remek segítséget nyújt az amúgy egy ilyen műsor vezetésére nem igazán alkalmas Lampé Ágnes. Persze, mondhatjátok, hogy minek nézem, de mert »infomániás« vagyok, nézem azt is, ami feldühít. Különösen egy olyan adón, amitől – minden hátsó, Fideszhez fűződő kapcsolat ismerete ellenére – méltatlan és aljas ez a műsor.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. június 01. 15:29
Az ATV Öt című műsora a Karácsony ellenesek szövetsége. Egyébként az ATV összes riportere a Fideszt képviseli azzal az ürüggyel, hogyha itt mindenki ellenzéki, akkor legyen aki a Fidesz álláspontját képviseli. Így néz ki Őfelsége szabályozott ellenzéki csatornája.
gasparirma
2021. június 01. 15:03
A Fidesz kényszerítette bele az ellenzéki összefogásba ezeket a pártokat? Aki ilyet leír, és még komolyan is gondolja , mi több az ellenzék erkölcsi mentségének tekinti, nos, az nem normális!
Bájron
2021. június 01. 06:28
Ki ez a takony?????
Szorgos Lajhár
2021. május 31. 22:45
Karinthy idézése csak próba volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!