Ma Magyarországon a kormány gyűlöletpropagandát folytat

2021. december 23. 13:21

Ugyanazt, aminek az 1944. májusában elkezdődött népirtás lett a vége.

2021. december 23. 13:21
null
Homonnay Gergely
Facebook

„A szeretet ünnepére készül a világ keresztény része. A világnak az a része, ahonnan a technológia fejlettségnek köszönhetően a legszörnyűbb háborúk, és a huszadik században népirtások is elindultak.  Ma, Magyarországon a kormány gyűlöletpropagandát folytat. Ugyanazt mint ami a harmincas években már egyszer elkezdődött, és aminek az 1944. májusában elkezdődött népirtás lett a vége.

A felelősök már meghaltak, nem bűnösöket kell keresni, de tudni kell, hogy Magyarország történelme nem mindig volt dicsőséges. Ezt a gyalázatot, melyet a nagyszüleink, dédszüleink követtek el úgy tudjuk lemosni Magyarországról, ha fejet hajtunk az áldozatok emléke előtt, és beszélünk a tragédiáról, mely több százezer ember kegyetlen halálához vezetett.

Ne engedd a lelkedbe férkőzni a gyűlöletet. Ne engedd, mert megmérgez. Ne menj el a szenvedő mellett, ne fordítsd el a fejed, és soha ne maradj csendben, mert a csend mindig az agresszort bátorítja. Miközben holnap hallgatod a plébánost, jusson eszedbe, hogy a Megváltód zsidónak született.  Jusson eszedbe az a több százezer magyar zsidó gyerek, akiket a magyarok a halálba küldtek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. december 28. 00:05
Ma Magyarországon Hommonay folytat gyűlöletpropagandát.
matykox
2021. december 24. 17:54
Érdekes, hogy a gyúlöködő buzzancsok és a vérkornisok mennyire primitív hazugságokkal operálnak. Ez a szarfej homoknay vagy mi is.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. december 24. 17:18
Kedves Gergely! A macskád népszerűbb nálad. Ez csak ad okot az elgondolkodásra.
akiaki
2021. december 24. 15:08
ejha seggbekúró! tejfölben nevelkedtél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!