Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke kiállt, és mindent rendben talált

2022. február 01. 08:44

Szerintem meg nincs rendben.

2022. február 01. 08:44
null
Donáth Anna
Facebook

„Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke kiállt, és azt mondta: mindent rendben talált a Pegasus-botrány körül. Szerinte joggal kémkedett a magyar kormány újságírók, ellenzékiek, ügyvédek és diákok után.

Szerintem meg nincs rendben. És ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül: múlt héten az EP illetékes bizottsága, az INGE is elítélte a Pegasus kémszoftver használata, és egyébként a Fudan Európába telepítése miatt is a magyar kormányt.

Frakciótársaim is csatlakoztak a kezdeményezésemhez, hogy a Renew Europe szólítsa fel a többi EP-frakció vezetőjét: támogassák egy Pegasus vizsgálóbizottság felállítását, Orbán Viktor európai parlamenti meghallgatását és felelősségre vonását.

A Pegasus-botrány, akárhogy is húzzák az időt a fideszes kinevezettek, ki lesz vizsgálva. Először európai, az áprilisi kormányváltás után hazai szinten is. Aztán pedig kezdeményezni fogjuk, hogy hazánk és Európa megalkossa a kémszoftverek szigorú európai szabályozását, hogy soha többé ne fordulhasson elő ilyen emberijog-sértés.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
glindorph
2022. február 02. 06:15
És azt mégis, hogyan képzeli kannácska, hogy majd bármelyik ország, titkosszolgálata, feltárja egy nemzetközi szervezetnek a működési módjait , rendszereit ? Bolond ez a tyúk. Másrészt egy bíróságon a vádlónak kell bizonyítani, minden kétséget kizáróan az állítását . Ezt mégis hogyan képzeli el? Ide már nem elég a faszomtudjakifirkászok cikkezgetése .....
sisu13
2022. február 02. 05:47
te rohadt ribanc,azt hiszed így meúszod a felelőségre vonást????Utolsó hazaáruló!!!!!
kitiltott
2022. február 01. 16:56
Te buta libbant liba Te úgy gondolod hogy rendben van az hogy naponta elárulod a hazád és a magyar népet.. Mi meg úgy gondoljuk hogy ez így kurvara nincs rendben ..hiába törvényes hogy oda szavaztak..azok akik ..
Sanyikám
2022. február 01. 15:29
Anorexiás tini-fiú!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!