Durván megfenyegette Magyarországot az ukrán miniszterelnök-helyettes!

2022. március 23. 10:45

Szégyellje magát a rólunk gusztustalanul hazudozó Irina Verescsuk!

2022. március 23. 10:45
null
Szarvas Szilveszter
Facebook

„Miközben Magyarország és mi, magyarok példamutatóan segítünk minden Ukrajnából menekült emberen, mindenkiről gondoskodunk és hazánk barátként fogadja a háború elől Magyarországra érkező ukránokat és természetesen nemzettársainkat, a kárpátaljai magyarokat, az ukrán miniszterelnök-helyettes vérlázító kirohanást intézett Magyarország ellen. 

Irina Verescsuk hazug írásában oroszpártisággal vádolta meg a magyar kormányt, szerinte hazánk az orosz energiahordozókért cserébe nem ítéli el az orosz megszállást.

Verescsuk állításai önmagukban sem tartalmaznak valóságelemeket, de az hogy a politikus háború idején arról delirál, hogy a magyar kormány még a volt Szovjetunió egyes orosz szatellitállamainál is rosszabbul bánik mostanában Ukrajnával, és hogy mi magyarok hátbaszúrjuk Ukrajnát, mi magyarok civilizálatlanok vagyunk, az még egy kétségbeesett politikusnak is megbocsáthatatlan. Szégyellje magát a rólunk gusztustalanul hazudozó ukrán miniszterlenök-helyettes, a kárpátaljai magyarokat pedig végképp ne fenyegesse. Elég volt! Bármit is állít a politikus, a szörnyűségek elől menekülő honfitársai pontosan tudják, hogy ránk, magyarokra számíthatnak.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Buta kán
2022. március 24. 04:56
Az a vén döglött faszszopó mccain már 2016-ban lázította az ukrán nácikat oroszország ellen. Fegyvereket és korlátlan segítségez ígért,ha nekimennek az orosznak. Ezt a sok tetves tömeggyilkos neokon jenki gecit kellene eltörölni a bolygóról és már béke lenne.
roughneck
2022. március 24. 01:06
Jo, megnyero az ukran stilus. Ket oles nyelvcsapas utan egy valagbarugas, aztan minden kezdodik elolrol. Igy is lehet targyalni.
Pitypangocska
2022. március 23. 22:14
Bár hivatalos köszönetet még nem kaptunk az ukrán kormánytól, viszont nagyon úgy tűnik, hogy provokálnak minket. Civilizálatlan emberek modorában kommunikál az ukrán vezetés. :((
K.Tibi
2022. március 23. 20:08
Remélem ezeket az ukrán vezetőket a ruszkik felhúzzák az első villanyoszlopra !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!