A támadások minden egyes győzelmük után szaporodnak

2022. április 07. 14:22

A független médiumokat elhallgattatták, a civil szervezeteket megbélyegezték.

2022. április 07. 14:22
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A vasárnapi választások után nagyon nehéz nem aggódni amiatt, hogy mi következik ezután Magyarországon. Ki lesz a következő célpont?

Az elmúlt években láttuk, hogy a független médiumokat egymás után elhallgattatták. A civil szervezeteket megbélyegezték. Ellenzéki aktivistákat Facebook-bejegyzések miatt vittek el a rendőrök. A helyi önkormányzatokat kivéreztették. És azt is láttuk, hogy kisebbségi csoportokat szemeltek ki és támadtak meg, legutóbb az LMBT+ közösséget.

Ezek a támadások minden egyes győzelmük után szaporodnak.

Erről beszéltem az EP plenáris ülésén a felszólalásomban, nézzétek meg.”

(Fotó: Cseh Katalin Facebook-oldala)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GalGy
2022. április 09. 07:41
Ez lopott 4.5 milliárdot? Annyiért már én is tudnék aggódni a korrupció miatt :)
nagykoru
2022. április 09. 07:32
Cseh Katalin!! Ön a Magyar népet már annyiszor megkárosította büntetlenül.Sajnos egyben beült egy idő gépbe is.mely vissza vitte egy jó pár évre Kádár bácsihoz..mert ott volt szokás az elnyomás a tetőt stb amit említ.csak annyi különbséggel.hogy már a Szibériai tigris nyalogatná a csontvázát.Amig ön ilyen kitalált hazugságokkal tömheti a külföldön a magához hasonló hazug .korrupt.tiszeségtelen.tolvaj.hazaáruló becstelen.és erkölcstelen velejéig romlott.szégyenérzet nélküli.milliárdokat harácsoló a népet sárba tripló. önző karrierista senkiházi bitang kollégáinak a fejét akkor örüljön.hogy mindezt büntetlenül teheti.Mejen Brüsszelbe és lakjon ott mert ott az önhöz hasonló bürokraták közt a helye.Szarházi.
Robertoo
2022. április 08. 23:35
Amit ez a nő művel, az uszítás.
meg elunk
2022. április 08. 14:10
Béreljenek egy egész repülőgépet. Jó nagyot, amibe beleférnek valamennyien. Ne váltsanak retúr jegyet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!