Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Aki azt mondja, hogy Orbán Viktort négy év múlva le lehet váltani, az szerintem hazudik

2022. május 13. 17:25

A Fidesz felépítette a halálcsillagot.

2022. május 13. 17:25
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Az, aki ma azt mondja, hogy Orbán Viktort négy év múlva le lehet váltani egy jobb programmal, egy más jelölttel, az valószínűleg téved, szerintem hazudik.

A Fidesz felépítette a halálcsillagot: egy belülről legyőzhetetlen, kívülről pedig egyre inkább elszigetelődő rendszert. Ez azonban nem azt jelenti, hogy örökké hatalmon fog maradni Orbán Viktor.

Ezt a rendszert nem mi belülről tudjuk leváltani, hanem valószínűleg össze fog omlani. Persze mi mindent meg fogunk tenni a meggyengítésére.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. május 14. 11:27
Nagyon korai erről beszélni. MZP sohasem lesz miniszterelnök, ez sokkal esélyesebb.
B_kanya
2022. május 14. 10:58
MÁR 2018-ban is összejöhetett volna (cukisodás helyett kicsit szakmaibb hozzáállással meg nem kétharmados jóbikos győzelem hazudozásával), hogy Jobbik nélkül nincs kétharmad, mostanra lehetnének koalíciós kormánypárt. De elqurták. Ha a MH nem qurja el és rendeznek pár kérdőjelet a múljukból eljuthatnak ide, jó EP és helyhatósági szerepléssel.
istvanpeter
2022. május 14. 10:11
Nevetséges és szánalmas, hogy a Márki-Zay még mindig a saját hülyeségét bizonygatja. Talán doktorálni akar idiótaságból?
virgo
2022. május 14. 08:47
Beszélj Péter, csak beszélj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!