A minden évi aljasság

2022. június 17. 14:00

Ül Gyurcsány Ferenc Apró Antal villájában, és Nagy Imre halálának évfordulóján Nagy Imrézik.

2022. június 17. 14:00
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Ül Gyurcsány Ferenc a Nagy Imre elleni koncepciós pert vezénylő Apró Antal villájában, élvezi a milliárdokat, amiket Apró Antal lányának segítségével szerzett, és Nagy Imre halálának évfordulóján Nagy Imrézik.

Gyurcsány Ferenccel az ellenzék soha, soha, soha nem győzhet. Az aljasság megbocsáthatatlan, és mindig van elég választó, aki ezt pontosan tudja.”

Kiemelt kép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. június 18. 14:23
Ez ennek a patkány csótánynak a szokásos figurája.Mint tudjuk ő egy szélhámos.
Szorgos Lajhár
2022. június 18. 10:15
Elkerülte a figyelmemet: Idén a hivatalos megemlékezés előtt, kora hajnalban már nem ment ki koszorúzni a 301-es parcellába a DögKútführer és bandája?
Katicamama
2022. június 18. 06:55
Édesanyám,- aki 1956-57 -ben 17-18 éves volt - mondta nekünk többször, hogy Apró elégetlen volt a halál- raítélek számával és követelte és el is érte, hogy több embert végezzenek ki. "A nép körében az 1956 utáni keményvonalas megtorló politikát támogató fellépése miatt vált hírhedtté, a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány másik két vezető személyiségével együtt mint „Kádár-Apró-Dögei”-t emlegette a pesti közbeszéd." Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Apr%C3%B3_Antal
Akitlosz
2022. június 17. 21:53
"Gyurcsány Ferenccel az ellenzék soha, soha, soha nem győzhet." Ezért fontos a Fidesznek, hogy Gyurcsány Ferenc legyen az ellenzéke. Máson, nem vörösön sokkal nehezebben találna fogást, és ezért jóval nehezebb dolga lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!