Nem azért adom a fizetésem egyharmadát ezeknek a kezdeményezéseknek, mert jóemberkedni akarok

2022. június 08. 14:33

A Mandiner belekötött abba, hogy a fizetésem harmadát általam fontosnak tartott civileknek, társadalmi kezdeményezéseknek adom.

2022. június 08. 14:33
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A Mandiner belekötött abba, hogy a fizetésem harmadát általam fontosnak tartott civileknek, társadalmi kezdeményezéseknek adom. Mert ők jobban tudják, nekem kit kéne támogatnom. De sajnos az elmaradt, hogy a Fidesz 135 képviselőjét megkérdezzék, ők a fizetésükből milyen kezdeményezéseket támogatnak, persze a Rolexen, a drága éttermeken, és az Audin kívül.

Nem azért adom a fizetésem harmadát ezeknek a szervezeteknek, mert jól mutat. Hanem mert azt gondolom, aki jobban keres annak többet kell beleadnia a közösbe. Ez a kezdeményezés egyfajta többkulcsos adórendszer saját magamra vonatkoztatva, és igen azt gondolom a parlamenti képviselők baromi sokat keresnek, így az a reális, ha a fizetésük harmadát belerakják a közösbe.

Nem azért adom a fizetésem egyharmadát ezeknek a kezdeményezéseknek, mert jóemberkedni akarok, hanem mert világos politikai céljaim vannak, ezekre a célokra kaptam felhatalmazást a választáson, és ezek a szervezetek ezeket a célokat szolgálják. Egy igazságosabb Magyarország megteremtése, a zöldterületeink védelme, a társadalmi és vagyoni különbségek csökkentése, a lakhatási válság felszámolása. És igen minden eszközt és lehetőséget megfogok ragadni, hogy ezeket a célokat támogassam.

Ezek a szervezetek egytől-egyig olyanok, amelyeknek a céljaival azonosulni tudok. Ezt is ígértem, hogy ilyen szervezeteknek fogom adni ezt a pénzt, ha megválasztanak. Örülök, hogy a kampányomban dolgozó emberek, aktivisták, akikkel közösen döntöttem arról kinek jusson a pénz, hozzám hasonlóan gondolkodnak ebben a témában, és igen örülök, hogy van egy olyan baloldali szervezet, mint a Szikra, amely jövőjében hihetek, amelynek tagja lehetek, és amit támogathattok. 

Ha a Mandiner, vagy más másvalakinek akar pénzt adni, akkor kérje számon például a Fidesz képviselőit, hogy ők milyen célokat támogatnak.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. június 08. 22:41
Hogy tudtál 3 ezret adni egy óvodának? Nem érezted, hogy milyen ciki vagy? Abból mit tud venni az óvodavezető?
Sulammit
2022. június 08. 22:38
Fogszabályzóra is költhetnél, valamint fodrászra, samponokra, tusfürdőkre, vasalót is vegyél. Ritka ápolatlan fazon vagy!
csicseriborso
2022. június 08. 18:59
Olyan vagy Bandi, mint a momós lányok, akik először vonattal mentek Brüsszelbe, nagy hacacárét csináltak a sajtóban, aztán soha többet nem hallottuk hogy ez így is maradt volna. Utána bizony röpködtek szépen, akkor nem voltak igazán környezetvédők. Ilyen vagy te is Bandi. Most látjuk, hiszen a sajtóban hirdeted te is, hogy mennyi pénzt adsz a saját szervezetednek, de szerintem néhány hónap múlva rájössz, hogy jó az a ki zsozsó az otthoni kasszában is, és elfelejtkezel az ígéretedről majd most is, mint amikor azt mondtad, hogy abbahagyod az újságírást.
villogókékfog
2022. június 08. 18:32
Hogyha egy kormánypárti képviselőről lenne szó, a zsindex-latex máris abba kötne bele, hogy miért nem a kétharmadát. Jámbornyik, te miért csak a harmadát adod? "...a zöldterületeink védelme..." - Mocsárosdűlő említetted geriferinek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!