Magyarországot hosszú távon nem lehet és nem szabad a magyar függetlenség ellenében kormányozni

2022. június 16. 22:17

Bárkihez is kerüljön a hatalom, elsődleges feladata a magyar érdekek képviselete és a magyar szuverenitás védelmezése kell hogy legyen.

2022. június 16. 22:17
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Ma harminchárom évvel ezelőtt temették újra az ’56-os forradalom és szabadságharc miniszterelnökét, Nagy Imrét, és mártírtársait a Hősök terén, ami a rendszerváltoztatás talán egyik legmeghatározóbb pillanata volt.

1989. június 16-a fontos üzenetet hordoz: Magyarországot hosszú távon nem lehet és nem szabad a magyar függetlenség ellenében kormányozni. Bárkihez is kerüljön a hatalom, elsődleges feladata a magyar érdekek képviselete és a magyar szuverenitás védelmezése kell hogy legyen.

Aki nem képes felnőni ehhez a feladathoz, annak azzal kell szembenéznie, mint amivel az elnyomó kádári rendszernek kellett: a bukással és feledéssel. Aki pedig képes erre, az méltó a nemzet megbecsülésére és emlékezetére.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. június 17. 09:54
A biztonság kedvéért, "soha többé kommunistát": „Valójában akkor, 1956-ban vette el tőlünk – mai fiataloktól – a jövőnket a Magyar Szocialista Munkáspárt. Ezért a hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja hány évünk is ott fekszik.” (Orbán Viktor, 1989. június 16.)
Pelso j.
2022. június 17. 07:02
De szép szavak. Lesz valamilyen nagyobb közbeszerzés a jövő héten?
Böszme
2022. június 17. 04:37
https://www.bitchute.com/video/XEeXG2k4EoVX/
LancelotDuLac
2022. június 16. 23:44
"Magyarországot hosszú távon nem lehet és nem szabad a magyar függetlenség ellenében kormányozni" - Így igaz - csak a szovjet függőség mellett szabad kormányozni! Putyin élt, Putyin él, Putyin élni fog, Éljen a nagy és egységes Kommunista Szovjetunió és legújabb tagállama, Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!