A rezsicsökkentés miatt nem tudnak sehol bért emelni, a rezsicsökkentésbe belerokkan az ország

2022. július 11. 20:00

Nem véletlen, hogy a rezsicsökkentés arca Németh Szilárd, és nem valamelyik neves közgazdász.

2022. július 11. 20:00
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbán a multinacionális cégek »extraprofitadójával« próbál pénzt szerezni a rezsicsökkentésre, de ez sem fog menni, ez sem lesz elég. Becsődöltek, és nem tudnak kimászni belőle. Orbán csődbe vitte az országot, és ha most lenne egy olyan ellenzék, ami csak tizedannyira képes lenne kommunikálni ezt a helyzetet, mint amire fordított esetben Orbán képes lenne, akkor az országban az emberek felkapnák a fejüket, mert megértenék, hogy nagy sebességgel rohannak a szakadék felé, egy olyan járművön, amelyből Orbán kiszerelte a féket.

Mindenki sejthette, hogy ez lesz a vége, elég lett volna ránézni a rezsicsökkentés kormánybiztosának, Németh Szilárdnak a sötét és buta fejére. A rezsicsökkentés pontosan olyan színvonalú dolog, mint ez a pacalzabáló buta ökör, aki a nevét és az arcát adta hozzá. Talán nem véletlen, hogy a rezsicsökkentés arca Németh Szilárd volt, és nem valamelyik neves közgazdász vagy bankár. Ennek mintájára végig lehet nézni az Orbán-banda emberein, hogy kik állnak a különböző törvények és intézkedések mögött: Kocsis, Semjén, Kósa, Szijjártó, Kövér, stb. egyik sötétebb, mint a másik.

A fasizmus megveti és elutasítja a tudást, lenézi a szakértelmet, ami zsidó trükk. Erre épül az orbáni unortodoxia és illiberalizmus. A butaság azonban megbosszulja önmagát. A selejt bosszúja.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scouser
2022. július 13. 10:47
Face to face nem mernéd a szemébe mondani. Fogadjunk!
Gecorbi
2022. július 12. 18:44
Barom fidesz. A Kata ezt okozza az egészségügyben: a sürgősségi betegellátást 90 százalékban vállalkozó orvosok biztosítják, „vagyis ez lesz az első, ami hangos reccsenéssel darabjaira hullik”; az intenzív ellátásban 50–60 százalékra tehető a vállalkozó orvosok aránya. Eddig is szhart ért az egészségügyi ellátás. Barom fidesz!
Hill
2022. július 12. 11:53
Ismét faszságot hánytál ide seggarc. Nálunk volt béremelés. Az más kérdés, hogy ez a rezsifaszág egy nagy humbuk.Pont 100000rrel több az éves rezsim, aztán se nem világítok, se nem fűtök, se nem lubickolok többet, mint előtte.
Tobit
2022. július 12. 10:01
Bartussal együtt jár a gyűlölet és a hazugság. Ezen kívül semmi új. Kár rá szót vesztegetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!