Gyurcsány exelvtárs és társai kizárólag a „Nyugatról” kapott exportideológiákat szajkózzák

2022. július 28. 14:22

Erre mondtunk már négyszer nemet és ötödszörre is azt mondunk majd!

2022. július 28. 14:22
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Gyurcsány exelvtárs, jelenleg úr, és társai kizárólag a »Nyugatról« kapott exportideológiákat szajkózzák szlogen szinten.

Cserébe a »Nyugat« mindig minden esetben elnézi minden disznóságukat.

Ez az ő cserealapjuk. Meg a nemzeti vagyon, amit simán újra átjátszanának a külföldi befektetőknek.

Erre mondtunk már négyszer nemet és ötödszörre is azt mondunk majd!”

Nyitókép:  MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 29. 07:38
Az önálló gondolatokhoz ész is kell , a kádár korban a párt , a KISZ , a szakszervezeti vezetők kiválasztásakor a rendszerhez való lojalitás volt az elsődleges és nem az ész. Elqró Böszme és csapata még ebben a rendszerben lettek kiválasztva, felülről kaptak egy mantrát és csak azt lehetett/kellett szajkózni 1000-el, azóta sem változtak , mindíg megkeresik az aktuális szélirányt és befordulnak. A saját jólétükön kívül más nem érdekli őket. Ezekre hazát , országot vagy bármilyen közösséget rábízni felelőtlenség !
LancelotDuLac
2022. július 29. 05:55
"Gyurcsány exelvtárs és társai kizárólag a „Nyugatról” kapott exportideológiákat szajkózzák" - ti meg a fidesz a goebbelsi náci propagandát szajkózzátok. Meg kellene határozni lassan, hogy mi az a fajtiszta magyar árja a mihez tartás végett!
Gecorbi
2022. július 28. 20:38
Ha valaki figyelemelterelésből a nappalimba csinál, nem fordíthatom el a fejem- írja egy akadémikus O1G -tol, pedig akadémikus létére oly naiv, hiszen mit is várhatunk mást egy ejakulatumtól ( by Simicska)
Armageddon
2022. július 28. 19:28
Biczi, biczi, egyre szarabbakat írsz! Szvsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!