Vásárhelyi Mária a határvadászokról: Ez nettó náci beszéd

2022. július 21. 22:05

A „határvadász” tehát azt jelenti, hogy emberek vadásznak emberekre.

2022. július 21. 22:05
null

Vásárhelyi Mária, szociológus, baloldali megmondóember közösségi-média oldalán fejtette ki véleményét a közeljövőben, a határ védelme érdekében felálló határvadász egységekről

„A »határvadász« kifejezés azt jelenti, hogy fizetett katonák, fegyverekkel vadásznak a határkerítésnél.

– kezdte bejegyzését Vásárhelyi Mária. Majd így folytatta: „Azokra, akik hazájukból menekülve megpróbálnak Magyarországon keresztül eljutni nyugati országokba. Közülük egy sem akar Magyarországon letelepedni, új életet kezdeni, de ha akarna sem tudna, mert nálunk üldözik a menekülőket”.

Majd így zárta bejegyzését:

Ez nettó náci beszéd! Így civilizált ember nem beszél! Ti se tegyétek!”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunAttila
2022. július 25. 13:49
A fegyverhasználatot az első illegális határon átkelőnél elpuskáztuk. Akkor kellett volna lőni lábon, hogy többet ne tudjon beszélni (mint anno), mert akkor jogai lesznek. A sok liberális eszementség egyike, a bűnözőnek joga van. Az áldozatnak? Mindjárt kevesebben ácsingóznának errefelé. Mert az útlevelet, vízumot valamiért kitalálták ugye? Na most egy esetben egyet át, illetve beengednék. Egy jó kanos, lószerszámú niggert. És beajánlanám a mimikri nevű, magyarosnak hangzó, ható Vásárhelyi nevű, magyarnak aligha, nemzetinek biztosan nem nevezhető ribancot neki. Aztán, ha az végzett, akkor vagy 20 kecskebaszó arabot. Utána hermetikusan lezárnám a határt úgy, mint a Szaudi határon és tűzparanccsal. A ribanc maradványait pedig a számára oly tisztátalan disznók elé vetném.
kaltran
2022. július 23. 15:36
Te nagyon aljas hülye barom. Ezer és még húsz siránkozásod lehetne, hogy ki mindenki ki mindenkire VADÁSZIK, melyekből jó néhányat még csak el sem ismernéd, hogy létezik, elsikálod mint taknyod a fal mellett. Nagyon jól tudod te aljas barom, hogy a határvadász elnevezés mögött mit kell érteni és mi is fog történni a határon. Emberek levadászása például nem. Ámde eljön majd az a pillanat a magasságos Európa történelmében, mikor is ha nem lövik le a határon mint a kutyát a támadó ork zombikatat, akkor Európa és Afrika helyet fog cserélni. És akkor majd rimánkodhatsz némi kegyelemért, hogy ne vágják el a torkodat a kedves aranyos féltett barátaid.
Csendőr
2022. július 23. 14:01
Egyre gyengébben erőlködik ez a némber.
ebalint
2022. július 23. 12:12
Erről a ribancról olyan képet tegyenek föl, amiről föl is lehet ismerni. Ha úgy adódik pofán lehessen vágni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!