A Fidesz helyében megrendelnék egy népszavazást

2022. augusztus 08. 06:49

Velem együttműködő ellenzékiektől rendelném, miközben a valós problémákról nem esik szó.

2022. augusztus 08. 06:49
null
Juhász Péter
Facebook

„Mit tennék a Fidesz helyében ha el akarnám terelni a figyelmet a valós problémákról, a szociális válságról, az irgalmatlan dühről, a Katáról, a környezetrombolásról, a súlyos inflációról, az egészségügyi ellátás megszűnéséről, az oktatás összeomlásáról, a 400 forintos euróról?

Megrendelnék valami áltevékenységet a velem együtt működő ellenzékiektől, mondjuk egy népszavazást, amit úgyis én kontrolálok. Ez jó lehet az indulatok levezetésére, miközben a valós problémákról nem esik szó.

Ha pedig olyan ellenzéki párt lennék, amelyik kerülni akarja látszatcselekvést, ha valós problémákra koncentrálnék, akkor az utcára szólítanám az embereket. Minden erőforrást arra áldoznék, hogy biztosítsam az emberek kitartását. Pláne, hogy állítólag ezekért az erőforrásokért ültem be asszisztálni a parlamentbe. Mármint ők, nem én.

De úgy tűnik, ma ilyen párt nincs a porondon.”

Kép forrása: Youtube-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 08. 21:22
Mi van? Elfogyott az összekunyerált pénz? Tarháljál!
amca
2022. augusztus 08. 19:18
1 érdésünk van ! Ki kíváncsi 1 ilyen budzik ,ócska senki ,drogos prlira?Csak a moschlék. Pont.
írmag
2022. augusztus 08. 17:15
Majom, olvasd el legalább, amiről írsz! "Megrendelnék valami áltevékenységet a velem együtt működő ellenzékiektől"! Tényleg?
Akitlosz
2022. augusztus 08. 14:48
"A Fidesz helyében megrendelnék egy népszavazást" Na és mit tenne az Együtt helyében? Tekerné a kereplőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!