Egy nagy kamuval akarja megtéveszteni az Európai Bizottságot a magyar kormány

2022. augusztus 20. 17:00

Akinek pénze van, annak igaza van – akinek azonban igaza van, annak rendszerint nincs pénze.

2022. augusztus 20. 17:00
null
Sándor Zsuzsa
24.hu

„Erre a szomorú igazságra Aszlányi Károly író, újságíró döbbent rá. Én meg arra, hogy az a törvénymódosítási tervezet, amely azért született, hogy az Európai Bizottság adja oda a helyreállítási alapból Magyarországnak járó, sok-sok milliárd eurót, fabatkát sem ér, ha valakinek nincs sok pénze és legalább annyi türelme. Vagy még akkor sem.

Hogy miért mondom ezt, az rögtön kiderül, amint egy kicsit elmélyedünk a már megnevezésében is szokatlan tervezetben, amelynek címe:»Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény módosításáról«.

De mit is jelent ez a »megegyezés érdekében« született módosítás? Egyértelműen azt, hogy már az Európai Bizottságnak is feltűnt, milyen sok, korrupciógyanús ügy nyomozása akad el a rendőrségen, de főként az ügyészségen, különösen akkor, ha az ügyben érintett személy – finoman fogalmazva – közelebb áll a Fideszhez, mint a többi állampolgár.”

Nyitókép: MTI/Christian Hartmann

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatam
2022. augusztus 22. 15:11
Azt hiszem, továbbra se értjük egymást. Sebaj, azért minden jót kívánok.
szürkeSzarvas
2022. augusztus 22. 06:54
A Gábriel szobornál ő is ott orditott a Magyar Fruzsinával,hogy sertve van a zsidóságuk..
tevevanegypupu
2022. augusztus 21. 20:13
JJa, hogy ő ügyész volt..még szimppatikusabb..a néppköztársaság ügyészei pártatlan intézkedéseikről voltak nevezetesek..tán még halálbüntetést is kérhetett a rendszer ellenségeire, akikkel a rendszerváltás után hirtelen olyan jóban lett..
artojan
2022. augusztus 21. 19:13
Egy kiéltfejű luvnyát megbízni , azzal a pártfeladattal ,hogy éket verjen a keresztény emberek egységébe stratégiai hiba volt. Hiteltelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!