Külföldről pénzelt politikusok, nagykövetségekre raportra hívott bírók

2022. november 03. 20:44

A baloldali értelmiség pedig csak értetlenkedik, hogy mi a gond ezzel.

2022. november 03. 20:44
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Külföldről pénzelt politikusok, nagykövetségekre raportra hívott bírók. A baloldali értelmiség pedig csak értetlenkedik, hogy mi a gond ezzel.

Vajon nem értik, tényleg nem értik, hogy miként torzul a demokrácia, amikor helyettünk, a külföldi elitek akarják megmondani, hogyan is kellene élnünk?

Sokan szeretnek arról beszélni, hogy Magyarországon hagyománya van annak a megosztottságnak, hogy vannak szuverenisták és vannak, akik valamely nagyobb birodalomba beolvadva látják szebbnek a jövőt. A hagyomány, azt gondolom létezik, de a jelennel vont párhuzam valószínűleg téves.

A szuverenista oldal létezik és egyesült is a nemzeti trikolor alatt. A »föderalisták« viszont valójában semmi iránt nem elkötelezettek a saját pénztárcájukon kívül. Ez nem egy ideológiai vita. Egyszerűen vannak, akik meg akarják őrizni az ország függetlenségét és a nemzeti érdeket teszik az első helyre, míg a mások pedig néhány ezüstért akarják kiárulni közös értékeinket.

Minden nap megerősít, hogy április 3-án jól döntöttünk. Ennek a sok globalista hazaárulónak semmi helye a döntéshozatalban!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 04. 14:04
a 2 biro mondjon le, azonnal !
BőröndÖdön
2022. november 04. 08:34
Na,Biczitomi,a fizetett,neres agitátor. Szarjankó.
DFK
2022. november 04. 08:34
Mondjuk én csak egy miatt nem szeretem hazaárulónak nevezni ezeket: ahhoz Magyarországnak a hazájuknak kéne legyen. De ezeknek (és a szavazóiknak) se hazájuk Magyarország.
LancelotDuLac
2022. november 04. 03:16
Nincs itt semmi látnivaló! Varga Zs András a Kúria elnöke verte ki a balhét, aki életében nem vezetett le egy tárgyalást sem xDDDD - amit a kinevezésekor az OBT a szemére vetett a politikának - ez a bosszúja. Aztán Varga Zs András balhéjára Lomnici csapott le mint tyúk a takonyra, politikai indíttatásból felső utasításra. Schiffer meg egy seggfej, Orbáncsicska, celebkedő senki, nem véletlenül őt hívták be az ATV-be! Ráadásul azt sem tudják, miről tárgyaltak, de már köpködnek - az meg külön szánalmas, hogy a FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST veszélyezteti xDDDDDDDDD - hol van Mo-n FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS? pl: Handó Tünde dolgaira gondolva, vagy Polt Péter dolgai - akik egyértelműen fideszcsicskák! A kormánysajtónak akkor nem volt problémája, amikor Handó Tünde találkozott a Donald Trump által kinevezett David Cornstein amerikai nagykövettel, vagy Darák Péter, a Kúria elnökével is találkozott 2012-ben Eleni Tsakopoulos Kounalakis budapesti amerikai nagykövettel. Seggarcúak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!