Argentína budapesti nagykövete lesüllyedt a primitív magyar ballib ellenzék színvonalára

2022. december 23. 18:03

Egyértelmű volt, hogy elkezdenek pacalozni.

2022. december 23. 18:03
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Nincs mese, Argentína budapesti nagykövete lesüllyedt a primitív magyar ballib ellenzék színvonalára. Szabó Tímea a következőket írta Németh Szilárd Fidesz alelnöknek címezve: »Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te !«

Én már vasárnap este óta tudom, hogy a progresszív liberálisok nem tudják túltenni magukat Argentína világbajnoki címén. Szerintem őket nem lepte meg, hogy Németh Szilárd üdvözli a ,»fehér, keresztény, európai értékeket képviselő országot«. Egyértelmű volt, hogy elkezdenek pacalozni és még nem is sorolom, hány fajta mocskot szórtak a Magyar Birkózó Szövetség elnökének (ahogy már figyelmeztettem rá, a Fidesz alelnökéről van szó) fejére.

Az egy dolog, hogy én ötvenezer forintot tettem a franciák győzelmére, de nem azért, mert olyan nagyon támogatnám a Franciaország szerte tátongó gettókat, menekülttáborokat, hanem amilyen hülye vagyok, én biztosra vettem, hogy Giroud vezérletével nyernek a franciák és lő egy-két gólt Mbappé, miközben Griezmann tömi őket labdával. Nem így történt, és ami ezután lavinaként végigsöpört az interneten, az megjósolható volt. Németh Szilárd jól megdicsérte a győztes, fehér, keresztény, európai értékeket képviselő Argentínát, majd az összes hülye vele kezdett foglalkozni (elnézést, Szabó Tímea, de csapdába esett maga is!).”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. december 25. 11:33
A franciák kikaptak, Henrik 50 ropija gatterba és Szabó Tímea is lesre picsogott. Tényleg szép ez a Karácsony
Autofocus
2022. december 25. 10:06
A "tanárúr" eléggé le van fogyva. Lehet mégis táplálóbb lenne szemüvegszár helyett pacalt rágcsálni.
írmag
2022. december 24. 21:29
Avas Enrik, gusztustalanul helyezkedő is lettél. (általánosságban a H = magyar)
Hangillat
2022. december 24. 18:22
"... Argentína budapesti nagykövete lesüllyedt a primitív magyar ballib ellenzék színvonalára." Mindig ezen a szinten lebeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!