Ezt sem felejtjük el soha Nagy Imrének

2023. január 19. 18:23

Számos gonosztette előtt és után aláírta a svábok szétzúzásáról döntő rendelkezést.

2023. január 19. 18:23
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„ezt sem felejtjük el soha Nagy Imrének.

ő volt ugyanis a belügyminiszter, amikor számos gonosztette előtt és után aláírta a svábok szétzúzásáról döntő rendelkezést. egy évszázadok óta gazdaságilag, kulturálisan és társadalmilag is virágzó közösséget töröltek el a komcsik.

semmiben sem menti fel őket, de európa számos államára jellemző volt ekkoriban, hogy a nácik gaztetteire hivatkozva milliókat tettek tönkre azért, mert németek.

igen, rátok nézek, ruszofób ketének.

büszke, magyar sváb volt számos ősöm, köztük nem egy – például dédanyám –, akik, szemben a mind inkább tért nyerő volksbundista törekvésekkel, büszkén hirdették, hogy sváb identitásuk mellett magyarok. erről szólt a hűséggel a hazához mozgalom.

jutalmul a komcsiktól minden javaik totális elvétele és egzisztenciális tönkretételük volt, elnyomással, a továbbtanulás ellehetetlenítésével és egyebek, a málenkij robotról nem is beszélve.

hadd tegyek itt egy fontos kitételt. mert persze joggal komcsizom, de ebben az aljasságban az akkori, ún. demokratikus pártok jelentős része is benne volt és bűnük nem kisebb ettől, hanem nagyobb. nagyobb, mert részesei voltak annak a kamunak, hogy hazánkban pár évig valamiféle demokratikus kísérlet lehet, holott ez egy percig sem volt igaz. és ha tetszik, ha nem, de azzal, hogy asszisztáltak ehhez a gonoszsághoz, az egész akkori, _demokratikus kísérletet_ vagy mi a tökömet is zárójelbe teszik.

nyomatékosítsuk, oké? ez nem csak a komcsik bűne, hanem az 1945 és 1948 közötti, »demokratikus« pártoké is.

nincs mentség. pont azért nincs, amit horthy esetében is mondtam: számos jótett sem ment fel egy pokolit.

ezért tanácsolnám – bár lehetne – azoknak a mentálisan terhelteknek, akik diktatúrát kiáltanak manapság, hogy néhány hónapot hadd élhessenek akkoriban. nem vagyok szadista, visszajöhetnek, ha csendben maradnak.

vissza Nagy Imréhez. bízom benne, hogy van túlvilág, mert akkor örökké a pokolban szenved tetteiért.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 22. 22:37
A cuckoldkonzi buzi nem meri leírni id. antall nevét, pedig ő volt a felelős a kitelepítésért. https://index.hu/tudomany/tortenelem/2016/01/19/svabok_deportalasa_kitelepitese/
PPK
2023. január 20. 23:09
Tehetségtelen semmirekellők százai élnek elemzésekből, közmédiás megjelenésekből, szakértésből, uszításból. Elég! Mit tett le ez kis nyikhaj?
PPK
2023. január 20. 23:06
Megdöbbentően hatékony a propaganda hatása. Persze, tízmilliárdokat költenek el. Ebből élnek például a Tombitás-szerű üresfejű férgek. Gyűlöljünk, gyűlöljünk, gyűlöljünk! Persze, a komenistákat millió meg egy dolog miatt el lehet és kell ítélni. (A munkásőr újságírókat, a párttitkár Öregeket is). De utálni Görgeyt, Kossuthot, újabban Deákot. Nem sok tisztelni való marad. Csak a Fidesz! Szégyelld magad, Mandiner!
Lajoss
2023. január 20. 14:57
Sőt,az életét adta a Hazáért..Mekkora egy szemétláda vagy,te,trombi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!