Első körben bocsánatot kértek

2023. február 02. 07:27

Másodsorban pedig az utolsó forintig kifizetitek a kerítést.

2023. február 02. 07:27
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Jó, akkor az ukrán követelőző politika nyomdokain haladva, első körben bocsánatot kértek, másodsorban pedig az utolsó forintig kifizetitek a kerítést, amivel benneteket is védtünk!”

 

Ütötték-vágták Magyarországot migrációs álláspontja miatt, már a Bizottság elnöke is máshogy gondolja

Válaszul a jelentősen fokozódó migrációs nyomásra, Európa érdeke az erős külső határok biztosítása - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, az Európai Parlament plenáris ülésén szerdán.

Nyitókép: MARTIN BERTRAND / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. február 03. 13:43
Ez melyik zseniális Kötter-regényből származó idézet?
Igazszó
2023. február 03. 07:43
Egy vétótlan gyáva csicskától senki soha nem kér bocsánatot. Ursula von der Pfizer komisszárként csicskalángost ad az őt parancsra hatalomba manipuláló köpcös gecinek és elveszi a pénzét - a mi pénzünket. Gond nélkül. Ellenállás nélkül. Vétó nélkül. Ez a csicskák sorsa. Ezért talán a köpcös geci gazdádnak ugass kotter, hogy találja meg a gerince hűlt helyét végre és ne legyen vétótlan gyáva csicska.
olajfa1
2023. február 02. 19:09
Az EU sunyi aljas "hátsóudvari" politikáját EGY NYILT! ÉS DEMOKRATIKUS politikára kellene változtatnia!!!! Az EU meg ha meg akarná segíteni Ukrajnát, akkor a nála dekkoló illegális migriket KÖTELEZŐEN BESOROZNÁK, ÉS UKRAJNÁBA KÜLDENÉK!!! Na ott "késelhetnének" meg "lövöldözhetnének"! nem a német városban meg Párizsi zsidó szerkesztőségben!... Az EU politikájában több a sunyi aljasság mint a legutolsó kártyabarlang legysunyibb helységében!
Namond
2023. február 02. 12:30
Idealizmus, mint Rousseau erkölcsös és tiszta lelkű vadembere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!