Spanyol lap: Az Európa Tanácsban számos tagállam Orbán Viktor nyomdokaiba lép

2023. március 08. 13:17

Nuccio Ordine filozófus véleményezte, hogy egyre több uniós tagállam akar határkerítést.

2023. március 08. 13:17
null

Az El País szerdai print számában megjelent cikkben Nuccio Ordine filozófus arról írt, hogy Európában még több, a bevándorlást akadályozó kerítés megépítését követelik. Nuccio úgy fogalmazott:

nem elég az a több mint kétezer kilométeres fal, amelyet Európában emeltek a migránsok ellen, és a Földközi-tenger több ezer halálos áldozata sem tűnik elégnek.

Ordine úgy folytatta, az Európa Tanácsban számos tagállam Orbán Viktor nyomdokaiba lépve nem szűnik meg további kerítéseket követelni, hogy megvédje a nemzeti határokat az új barbárok invázióitól.

Nyitókép: Vadnai Szabolcs/MTI

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. március 08. 19:09
A jövőben a valóság és a sarokba szorított népek rákényszerítik a látványpolitikusokat Orbán lépéseinek követésére. Mert Orbán reálpolitikus, a valóság és a népigény alapján dönt. Nem himi-humi ideológiai eszmeizzadványok alapján, mint a nyugati látvány"politikusok". Pedig nem lenne nehéz a valóságot lekövetni, csak nem merik a színielőadást üzemelő bábmester miatt. Amúgy meg egyék meg a nyugati politikusok a látványlevesüket, amit főztek. Lehet, nem fog nekik ízleni. És a népek előb-utóbb benyújtják a számlát nekik ezért a látványkonyhai katyvaszért.
kálmi
2023. március 08. 16:41
Enyhén szólva megkésve!!!
LancelotDuLac
2023. március 08. 15:31
Nálam is van kerítés, ez mitől olyan nagy dolog? most nem jön át a szomszéd kutyája bar engem nem zavar, ha át is jön xDDDDDDDDDDDDDDD
nempolitizálok
2023. március 08. 15:10
Ha vigyázol a bankkártyádra, akkor normális vagy, nem pedig az én nyomdokaimba lépsz, csak azért mert én is vigyázok rá. A saját országa érdekében lép, nem Orbánék nyomdokában, ugyanis jönnek a választások. A bevándorlást támogató országok politikusai kb. olyan hazaárulók, mint itt voltak a kommunisták 89 előtt. Nem ostobák, hanem hazaárulók, hiszen pontosan ismertek minden statisztikát, milyen anyagi és társadalmi károkat okoz országuknak a bevándoroltatás. Nem véletlen akarnak most kerítéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!