Az orosz propagandát jobban „sulykolják” mint egy-egy Moszkvában élő putyinista blogger

2023. március 27. 20:09

Miért éri meg valakinek ennyire a valóságtól elrugaszkodva kommunikálni és nyíltan hazudni.

2023. március 27. 20:09
null
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

»Érdekes« 13 hónap után is olvasni, hallgatni egyes szakértőket akik még mindig néhány héten belül bekövetkező ukrán katonai összeomlást vizionálnak.

Láthatóan az elmúlt több mint 1 év valósága nem zavarja őket, ellenben az orosz propagandát jobban »sulykolják« mint egy-egy Moszkvában élő putyinista blogger…

Ilyenkor mindig felmerül bennem miért éri meg valakinek ennyire a valóságtól elrugaszkodva kommunikálni és nyíltan hazudni.

Mindegy, egyszer úgyis kiderül mennyi pénzt kaptak, kapnak ezek az emberek és az is honnan volt finanszírozva a tevékenységük.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 ***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. március 29. 04:56
Az ukrán összeomlás az első naptól kezdve borítékolva van, Péter. Az csak idő kérdése. Nem most lesz, abban egyetértünk, de úgy lesz. Másképp nem is lehet. Te is tudod.
őrnagyőrnagy
2023. március 28. 16:02
Egyes szakértők... nyilván te mocskolsz másokat, a leggyengébb az összes közül...
amca
2023. március 28. 15:02
Idióta. Most rúgtak ki az Indextől. már a moschlékok is huyyenek néznek.
Igazszó
2023. március 28. 13:58
A hoholok már győztek az elmúlt évben. Kétszer is. Most fognak harmadszor is győzni. A hoholok és a zsidók mindig győznek, akkor is, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!