Erkölcs, erő és egyet nem értés

2023. július 10. 21:35

Az értelmiség a könyvesboltban gyűlölködik, a kétkezi árják pedig padot festenek és úgy buziznak.

2023. július 10. 21:35
null
Dési János
Dési János
Klubrádió

„Vegyünk két össze nem tartozó hírt egymás után: «A Nemzeti Színház és a Fradi is hisz abban, hogy mind a kultúrának, mind pedig a sportnak nemzetegyesítő ereje van.» A listás Kubatovot idézve: «Stratégiai együttműködést köt a Fradi és a Nemzeti Színház. Először is kiemelném, hogy a sport is a kultúra része, noha ezt a szurkolók viselkedése nem minden esetben tükrözi.»

Ez utóbbi kijelentés már-már profetikus. Következzen a másik hír:

A Ferencvárosban egy szivárványos padot avattak annak jelképeként, hogy mindenkinek van helye. Pillanatok alatt az egyik Fradi provokátor csapat, a sokatmondó nevű Aryan Green átfestette Fradi zöldre a padot.

Aryan Green – nyilván erről többet nem is érdemes mondani.

Efféle figurák persze sokfelé előfordulnak – nálunk az átlagnál kicsit több azért, meg aztán szép hagyományai akadnak az ilyesmi gusztusos árjáskodásnak. És tényleg, miért ne lehetne padokat festegetni, ha már könyvesboltba ez a társaság egyelőre még nem jár? A könyvesboltban az értelmiség megbízottjai fóliáznak, olyanok, akiket állítólag a legjobb magyar egyetemeken képzettek utasítottak erre. De ha nem is a legjobb, akkor biztos, hogy a legdrágább, még akkor is, ha a rájuk költött pénz egy része esetleg elpárolog bizonyos zsebekbe.

Szóval az értelmiség a könyvesboltban dolgozik a gyűlölködésen, a kétkezi árják pedig padot festenek és úgy buziznak.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2023. július 11. 20:06
"A Ferencvárosban egy szivárványos padot avattak annak jelképeként, hogy mindenkinek van helye." - Nem, ez éppen a kirekesztés jelképe. Azon kívül, ez a nem szivárványos, hanem LMBTQWTF+ pad, igy tiltott reklám eljuttatása kiskorúakhoz, ami a gyermekvédelmi törvény szerint büntetendő.
Zoltan70
2023. július 11. 15:25
"Az értelmiség a könyvesboltban gyűlölködik, a kétkezi árják pedig padot festenek és úgy buziznak." Ezt hívják szabad véleménynyilvánításnak Janó, mi ezzel a toleráns, balliberális fajtád baja? Hát nem ezért küzdötök folyamatosan?
Genusnextgen
2023. július 11. 12:17
Aryan Green. Igazi szittyamagyarok lehetnek ezek, igaz, némi angol és náczhynémet beütéssel.
lemez
2023. július 11. 11:07
Értelmiség?Nálatok?Rendes buzi a közeletekbe sem megy.A szélsöbal nácik meg padot festenek,mert az sh 5% buzi nagyobb hatalmat akar ming a 95% normális.Ez a buzidiktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!