„Remélem Orbán hajlandó lesz lesüllyedni a mi szintünkre”

2012. február 07. 10:10

Az éhségmenet résztvevői megmutatnák a kormánynak a vidék erejét, hogy ne csürhének nézzék, hanem emberszámba vegyék őket.

2012. február 07. 10:10

A Munkát, kenyeret! menet résztvevői megmutatnák a kormánynak a vidék erejét, hogy ne csürhének, állatnak nézzék, hanem emberszáma vegyék őket. Arra szeretnék felhívni az ottani országgyűlési képviselők figyelmét, hogy ők is vannak. Remélik, hogy „Orbán úr végre hajlandó lesz lesüllyedni a mi szintünkre”. 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. február 07. 19:09
„Remélem Orbán hajlandó lesz lesüllyedni a mi szintünkre” A béka s...e alá?
L066H
2012. február 07. 18:13
Ez színtiszta bukott mszp-s bagázs. Nem tudnak már lopni, úgy mint régen, hát a más nevében sírnak, mások hátán, mások erejéből szeretnének visszakapaszkodni a hatalomba. Nagy lehet az ínség, ha még gyalogolni is hajlandóak. :) Biztos szól az asszony, hogy takaroggyál mos mán dógozni. :)))
Google
2012. február 07. 17:11
Honnan veszi ez a jóember, hogy a kormányban a vidékieket csürhének nézik? Miért kell mindig hazudozni?
OmegaMale
2012. február 07. 15:54
"Az éhségmenet résztvevői megmutatnák a kormánynak a vidék erejét, hogy ne csürhének nézzék, hanem emberszámba vegyék őket." A vidék erejét a vidék egyszerűen tudja demonstrálni. Fel sem kell jönni hozzá, elég mindenkinek megtennie az életben, ami a saját felelőssége lenne, de mindig kívülről vár. Munkát, kenyeret... (régi nóta ez nagyon, mutatja, hogy a problémát milyen régóta hozzá magával az egyszervolt kismókus...) Ezek a csehkettőt nézni nagyon keményen. "Arra szeretnék felhívni az ottani országgyűlési képviselők figyelmét, hogy ők is vannak." Bazmeg, ez nem bejelentkezős alapon megy. Ha vagytok, akkor gondolkodjatok, csináljatok valamit, pl. dolgozzatok, teremtsetek munkahelyet, első lépésben magatoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!