Rogán házánál tüntettek a Quaestor-károsultak

2015. augusztus 02. 09:57

A Pasa Parknál tüntetett több Quaestor-károsult: nem értik, miért nem hajtja végre a Quaestor-törvényt a kormány.

2015. augusztus 02. 09:57

A tüntetők szerint Rogán Antal kormánypárti frakcióvezető megígérte, hogy kártalanítják őket, most mégsem tesz semmit a kormány.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2015. augusztus 03. 13:42
Most akkor hogy van ez? Bárhová teszem a pénzem, nincs kockázat, mert az állam kártalanít? Nem jól van ez így!!! Úgy kell ezt mint az USA-ban. Akkor gondold meg mielőtt hozzáfogsz, mert el is vesztheted a pénzed! Bizony, el kell olvasni azt az apróbetűt és ha nem érted akkor ne vágj bele!
csuka
2015. augusztus 03. 10:43
Maffia hírek: „Módszeresen, tervszerűen! Elvette a fidesz a cégét – belehalt Három-négyszáz magánkézben lévő vállalkozást szerezhetett meg erővel és zsarolással a Fidesz, amióta hatalomba került, mondják a hazai gazdasági életben jártas üzletemberek. Bár a média főleg a külföldi tulajdonban lévő bankok és közműcégek sanyargatásairól szól, a háttérben egy félelmetes jelenség telepedett rá az üzleti világra, amelyben a jól prosperáló magyar vállalkozások tulajdonosait a fideszre hivatkozva ügyvédek keresik meg, akik a valós ár töredékéért vételi ajánlatot tesznek a sokszor évtizedek alatt felépített cégre. A hatóságok által szervezetileg is támogatott cégrablások már a néhány százmilliós forgalmú családi vállalkozásokat is fenyegetik, többek között a belvárosi éttermeket és a jobb forgalmú szállodákat. Amennyiben a tulajdonos nem szeretne a vállalkozásától veszteséggel megválni hamarosan megjelennek a különböző hatóságok, akik aztán ellehetetlenítik a céget, így csak idő kérdése a kéretlen ajánlat elfogadása. Sokszor az is megesik, hogy a tulajdonos megtörését látva az eredeti árat sem tartják a vevők, arra hivatkozva, hogy költségekbe került a meggyőzés. Ezekkel a módszerekkel bírhatta több hónap vegzálás révén maga Lázár János “jobb belátásra” a Welt 2000 alapítóját, aki nem akart beletörődni a csaknem húsz éven át töretlenül fejlesztett vállalkozása átadásába, de a rendszeres házkutatások és eljárások felőrölték az energiáit, így végül szombaton aláírta a milliárdos forgalmú cége elkobzását.Sajnálatos módon Komáromi András vasárnap belehalt a lelki gyötrődésbe. (civilhetes) Bal-Rad komm: A módszer működik a magyar társadalom minden rétegében, a lehető legszélesebb körben. Lassan de biztosan-és módszeresen-őrlik fel a társadalom ellenállását. DE MI LESZ “AZ” UTÁN, ha mindenkit legyűrtek?” https://balrad.wordpress.com/2015/08/03/modszeresen-tervszeruen/
tevevanegypupu
2015. augusztus 03. 09:28
Akik oda tették a pénzüket, sokkal többet akartak nyerni..azt nem mondták meg nekik, hogy sokkal többet is veszíthetnek..ez utóbbi történt..Kockázat, kockázat..aki sokat akar markolni ugye..Ugyan ez a helyzet a devizahitelesekkel is,nem akartak magas kölcsönrészletet és választották a devizát, ellentétben azokkal akik forintkölcsönt vettek fel..Hogy ki járt jobban azt nem tudom, de itt is csak azt lehet mondani, hogy aki nyerészkedni akar, az számoljon azzal is, hogy mindent visznek..tőle.Akik a legnagyobbat hibázták egyébként azok az önkormányzatok, ahol érthetetlen, hogy mindenki olyan sötéten hülye volt, hogy csak a pénz csilingelését hallotta..Ennyit a megyék vezetéséről..
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 02. 23:35
Az Agrobankos Kunosnál tüntessetek. Már nem a Sakkszövetségnél, hanem a Mazsihisznál van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!