Brexit: szerelemről szó sem volt

2017. március 24. 13:54

A Gyurcsány Ferencet még miniszterelnökként megihlető Igazából szerelem (Love actually) akár a britekkel való szakításunk története is lehetne.

2017. március 24. 13:54

 

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2017. március 25. 08:39
Szanyi észlény az este a hírtv-n olgicának azt mondta "nem fog kilépni britannia ,mert az eu parlament megvétózza" miért , mert a britek jól akarnak kijönni a dologból, ezt azért figyelni fogom, mert ez igen érdekes történet lesz!!
Soros Zuckerberg Német Szili
2017. március 24. 21:02
A világért sem szeretnék negatív lenni ,de bizony ,amikor azt látom ,ami pl körülöttem , vagy épp e cikk felett történik ,gondolok itt a heinekenre, miegymásra, bizony visszagondolok mindig arra, hogy igen jól döntöttem ,amikor virtuálisan a Brexitre szavaztam. Képzeljük el ,azt ami itt megy egy német szinten. Márpedig bizony az Unióban EZ a jövő, és nem az építkezés, munka... könnyen ,gyorsan, minél többet... könnyen, gyorsan pedig ugye mindenki tudja hogy még a Wc-n sem boldogul az ember...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!