Deutsch Tamás a brüsszeli bevándorlónegyedről forgatott videót

2018. március 18. 08:51

Ebben a negyedben kapták el Salah Abdeslamot, a párizsi merényletek kitervelőjét.

2018. március 18. 08:51

A terroristákról híres brüsszeli bevándorlónegyedben, Molenbeekben járt Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. 

Legutóbb Lázár János miniszter posztolt hasonló videót a közösségi oldalára. Ő Bécs bevándorlónegyedében járt. A videót nagy felháborodást váltott ki. Az ügyben megszólalt Renate Brauner, Bécs nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnoka is, aki azt mondta, hogy „személy szerint csak azt kívánhatom a magyar városoknak, hogy olyanok legyenek, mint Bécs.” Még azon a napon késeléses támadás történt az osztrák fővárosban, miután egy 23 éves afgán „Allahu akbar” felkiáltással késelt meg egy osztrák családot.

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. március 19. 21:01
A magyar szociológusok szegénység illusztrációit ugyanúgy, mint ezt a videót valósnak fogom fel, és valószínű, hogy valós is, de azt mondom magamnak, hogy ilyen is van. Mindig ki lehet ragadni egy-egy különlegességet, de rátalálni a jellemzőre sokkal nehezebb. Ha valaki sok évet kibír egy ilyen veszélyes környezetben, az egy hős, vagy aki a környezetet veszélyesnek állította be, tévedett a beállításkor.
urga
2018. március 19. 11:56
"Európa fővárosában" (Brüsszel fővárosi régió) közel hetven mecset működött 2011-ben. A legtöbb mecset Molenbeekben található, de a 19 brüsszeli kerületből tizenkettőben működik mecset. Ezek hivatalos adatok. http://www.sudinfo.be/archive/recup/167650/article/regions/bruxelles/actualite/2011-06-06/les-vrais-chiffres-des-mosquees-a-bruxelles Amikor az egyik helyi mecset helyszűkével küzdött, a hatóságok hetente lezártak egy utcát az iszlám hívők szabad vallásgyakorlása számára. http://francais.islammessage.com/Article.aspx?i=9755 Az iszlamista robbantások óta ezt a gyakorlatot valószínűleg megszüntették.
urga
2018. március 19. 11:11
Az integráció mértékét jól mutatja, hogy Európa "fővárosában", (Brüsszel fővárosi régióban, amelynek Molenbeek az egyik kerülete), a Mohamed a leggyakoribb férfinév. A második leggyakoribb a Jean (János). A harmadik pedig a Mohammed (két m-mel). http://www.lesoir.be/140295/article/2018-02-15/mohamed-et-maria-les-prenoms-les-plus-courants-bruxelles
Mindjárt
2018. március 19. 06:25
Amiről a Fidesz kettes számú díszzsidója elfelejtett beszámolni: a Fidesz összes EP-képviselője megszavazta a migránsok befogadásának támogatásátForrás: https://kuruc.info/ Forrás: https://kuruc.info/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!