Orbán Viktor: Az illegális határátlépők fellépése egyre erőszakosabb, sőt, brutálisabb

2022. július 08. 17:28

Megerősíti a kormány a déli határvédelmet – jelentette be a magyar miniszterelnök.

2022. július 08. 17:28
null

Közösségi oldalára feltöltött videóban számolt be arról Orbán Viktor, hogy a kormányülést követően döntés született a déli határvédelem megerősítéséről. Mint fogalmazott, az élelmiszerválság miatt erősödő migrációs nyomásra számítanak, ezért a magyar kormány úgy döntött, hogy határvadász egységeket állít fel. 

Első lépésben 2200 határvadászt képezünk ki. Számukat később 4000-re növeljük majd”

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor videóüzenetét megtekintheti itt:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-videó

 

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. július 09. 12:02
BÁRKI BEKEVEREDHET A MIGRÁNS TÖMEGBE (a kormány megdöntésének, vagy Magyarország háborúba berobbantásának szándékával, a jelenlegi káosz, háborús helyzet, brutalítás, kedvez a bűnözőknek is),- szinte bárki, bármikor felfegyverezheti őket, és fékevesztett tömegként nagy bajokat okozhatnak. akár az ellenzék is kihasználhatja (puccsra) a helyzetet,- főleg egy esetleges külföldi hátszéllel.
pollip
2022. július 09. 07:37
Változott a helyzet. Az amerikás szlovén államfő lebontatja a kerítésüket. Ez nekünk jó hír, hátha Szerbiából elindulnak Szlovénia felé a migránsok. Mondjuk a horvátok nem lesznek boldogok, az osztrákok meg valszeg nem engedik be őket.
Trombitás Keresztély
2022. július 09. 02:48
Nem vennék tőle porszívót (sem), ha az ajtómon kopogtatna ezzel a fejjel. Belesavanyodott, -vénült már a sok hazudozásba.
Namond
2022. július 08. 21:42
Mióta mondják a kommentelők, hogy a határon, nem hoszteszekkel pesztrálni, hanem elrettenteni kell az állami szuverenitást támadó határsértőket. Orbán féleszű. Még mindig nincs lőparancs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!