Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Házkutatás az OCÖ-nél

2010. január 15. 11:21

Kolompár Orbán lakhelyén is jártak a rendőrök.

2010. január 15. 11:21
Három helyszínen is házkutatást tartott a rendőrség az Országos Cigány Önkormányzatnál: Kiskunmajsán, Kolompár Orbán bejelentett lakhelyén, az MCF Baross utcai irodájában és az OCÖ Dohány utcai központjában. A híreket megerősítette a Bács-Kiskun Megyei főügyészség, valamint az OCÖ szóvivője is.

Az Állami Számvevőszék feljelentése alapján, a szervezet korábban végzett vizsgálata által feltárt hiányosságok miatt január 7-én nyomozást rendeltek el a két szervezetnél ismeretlen tettesek ellen jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, valamint más bűncselekmények miatt.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2010. január 15. 15:45
Jókor kutatnak, minimum fél éve, hogy kipattant az ügy, ennyi idő alatt akár az egerek is megehették a papírokat.
sunázó
2010. január 15. 15:01
Kedvenc kisebbségünk vezéregyéniségére rájár a rúd manapság. Meg aztán SzDSz sincs már, aki megvédené. Valami hatásosabb pajzsot kell hadrendbe állítania, mert a gádzsózó Kolompár főszereplő lehet valamelyik sitkó színjátszó csoportjában. Ahol magyar bűnözőt játszik.
buckafej
2010. január 15. 11:49
Roma vagyok ÉS bűnöző. Kolompár Orbán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!