Bűntársainak jelentett a romagyilkosságok gyanúsítottja

2010. augusztus 18. 08:11

Felfedte bűntársai előtt tartótisztje kilétét a romagyilkosságok egyik feltételezett elkövetője, Cs. István. A férfit 2006 elején szervezte be a Katonai Biztonsági Hivatal, szélsőséges szervezetekről kellett jelentenie.

2010. augusztus 18. 08:11
Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követő tüntetések idején hivatásos vagy szerződéses katonákat kellett azonosítania Budapesten Cs. Istvánnak, a romagyilkosságok egyik feltételezett elkövetőjének. A férfit 2006 elején szervezte be a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH), egy szélsőjobboldalinak tartott debreceni motoros társaságról kértek tőle jelentéseket, később pedig a város futballcsapatainak ultráit kellett szemmel tartania - írja a Magyar Nemzet.
 
A Magyar Hírlap korábban arról számolt be, Cs. Istvánt a tiszalöki gyilkosság után megkereste összekötője, és a bűncselekmény-sorozatról érdeklődött. Cs. István megígérte, jelenti, ha hall valamit. A Magyar Nemzet szerint Cs. István semmit sem mondott, azonban jelezte, jól jönne számára a 100 millió forintos nyomravezetői díj.
 
Cs. István társai előtt felfedte tartótisztje kilétét, akit ezután a banda fejének tartott K. Árpád meg akart ölni. Felelősségét a KBH vizsgálja.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. augusztus 18. 20:14
vajon mi fog még a tisztelt gyanúsított úr eszébe jutni?
radala
2010. augusztus 18. 11:56
Szerintem egyrészt igen valószínű, hogy a balértelmiség látott lehetőséget a cigánygyilkosságokban, én mindent elhiszek. De az, hogy a magyarok gusztustalan cigánygyűlölők az sajnos tény. Valószínűleg az egész világ rasszista, nem hiszem, hogy mi magyarok rosszabbak lennénk bárkinél, de ettől még tény, hogy nagyon utáljuk a cigányokat, ami nagyon csúnya dolog, függetlenül attól, hogy nem érthetetlen.
medve
2010. augusztus 18. 11:24
Rengeteg baromságról szoktunk beszélni. Ez viszont sokkal komolyabb ügy számomra, mint ahogyan kezelik. Francioska18 olyan kérdéseket tett fel kettővel feljebb, ami választ igényel, és következményt.
bmucsai
2010. augusztus 18. 10:57
Valyon mit tartott a tartótisztjétől Cs. István, ha felfedte őt társai között? Cs. István nem túl intelligens személy lehet, a tartótiszt biztosan rájöhetett valamire, ha meg akarták ölni. Jelentette? Mit keresett a KBH a drukkerek és a motorosok között? Katonákat? Az NBH és a KBH is "figyelte" a csoportot. Az NBH a figyelést abbahagyta, a KBH várt. Mindketten vártak. A gyilkosságra? Már az elején sok bloggoló gyanakodott valamilyen titkosszolgálati kapcsolatra. Mostanra két szolgálat is belekeveredett. A szolgálatok ilyen mérvű jelenléte az ügyben, felveti a bizonyítékok manipulálásának lehetőségét. Az NBH és a KBH komoly tekintélyveszteséget szenvedett el az ügy kapcsán. Kinek jó ez? Ki a harmadik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!