Nem létező jelölt miatt akadt ki az MSZP

2010. augusztus 27. 16:56

Nem létező polgármester-jelölt neve miatt tiltakozott az MSZP. Egy, az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a szocialisták tiltakoznak az ellen, hogy a Fidesz szavazatszerző céllal egy szintén Tóth József nevű független jelöltet támogat. A Fidesz azonban Spaller Endrét indítja, mint ahogy ezt a kerületi szocialisták is tudják, akik nem értik, ki küldte ki a tájékoztatót.

2010. augusztus 27. 16:56

A független Tóth Józsefet támogatja a Fidesz a XIII. kerületi polgármesteri választáson, ahol a jelenleg a kerületvezetői székben ülő MSZP-s politikusnak is pontosan ugyanez a neve - áll az MTI-hez eljuttatott szocialista közleményben. A tájékoztató szerint a pártot aggasztja, hogy így az eredeti Tóth Józsefet kereső szavazópolgárok esetleg az ál-Tóth neve melletti négyszögbe tehetik majd véletlenül az ikszet.

A tiltakozás alapját képező információ azonban téves: a Fidesz polgármester-jelöltje Spaller Endre, mint ahogy ezt a párt helyi választókerületi elnöke, Harrach Péter is elmondta. A politikus hozzátette: szerinte elképzelhető, hogy Tóth plakátjain olyan kicsire sikerült az MSZP logója, hogy néhányan őt vélték független indulónak.

A kerületi MSZP-csoport kiderítette: nem ők adták ki a közleményt, mivel tisztában vannak azzal, hogy a fideszes Tóth János nem létezik. Arra a kérdésre, hogy akkor honnan származhatott a tiltakozás, egyelőre nem tudtak választ adni.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crm114
2010. augusztus 28. 10:26
MSZP = Magyar Szürrealista Párt
Ppali
2010. augusztus 28. 01:01
" A politikus hozzátette: szerinte elképzelhető, hogy Tóth plakátjain olyan kicsire sikerült az MSZP logója, hogy néhányan őt vélték független indulónak. " :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
drienovác
2010. augusztus 27. 17:51
komancsok a csúcson a saját jelöltjüket sem ismerik fel, az ellenfélét pláne nem közben etika kódexeznek, a negatív kampánylapjukra meg rányomtatják a nevüket ezek nem vezető politikai erő, hanem politikai debilek gyülekezete
Pisti, az aragorn
2010. augusztus 27. 17:28
Bolgár a Klubrádióban most arról beszélt, hogy van egy MSZP-s Dr. Tóth József, van egy független jelölt Tóth József (akinek az indíttatása mögé odasugallt némi fideszes szándékot a drágabolgárúr) és van egy hivatalos fideszes jelölt, Spaller Endre személyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!