Szanyi: Az LMP a Fidesz leányvállalata

2010. augusztus 30. 15:45

Nem áll szóba a kampányban az LMP-vel - jelentette be Szanyi Tibor a köztévé Ma Reggel című műsorában, miután az ökopárt az MSZP-s politikus szerint nem úriemberi módon farolt ki az etikai kódex aláírásából. Szanyi szerint a Lehet Más a Politika egy Fidesz-leányvállalat.

2010. augusztus 30. 15:45

„Nagyon mérges vagyok arra, hogy pont egy etikai kódex esetében történik meg, hogy annyira más a politika az LMP esetében, hogy nem úriemberi módon farolnak ki a dologból” - mondta el a köztévé Ma Reggel című műsorában Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke.

„A kampányban most beszélek utoljára az LMP-ről, de azt azért rögzítenem kell, hogy most már számomra tényleg világos, hogy ez egy Fidesz-leányvállalat”- tette hozzá a szocialista politikus, aki szerint az LMP ugyanazt csinálja, mint a Fidesz, mindenáron kriminalizálni akarja a politikát, és ehhez az MSZP-t használja. „Ez a Fidesz-féle taktikának egy csodálatos kiszolgálása. Tényleg, itt, most megesküdtem, többet nem beszélek az LMP-ről” – közölte Szanyi.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 31. 12:05
szanyi egy idióta!
pollack
2010. augusztus 31. 10:52
Tibor, mi köszönjük, ha többet (nem csak 1 hónapig, hanem életed végéig) a szádra sem veszed az LMP nevét! :D
1120
2010. augusztus 30. 23:02
Az MSZP-ben komolyan gondolták, hogy miközben az egyik ripacs (a feri) hazavágta a pártot, majd egy másik ripacs (a tibi) feltámasztja? Én már csak egy kávét kérek! :)
Tikva
2010. augusztus 30. 22:19
Igyá még Tibi! Átlátszó vagy,mint a n ylonzacskó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!