Bővül a sukorói gyanúsítottak köre

2010. szeptember 10. 08:51

2011. február 7-ig hosszabbították meg a nyomozási határidőt Sukoró-ügyben, mondta a Magyar Nemzetnek Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Azt nem árulta el, az LMP feljelentése alapján indul-e el a nyomozás következő szakasza.

2010. szeptember 10. 08:51

Bővül a gyanúsítottak köre a Sukoró-ügyben, tudta meg a Magyar Nemzet Keresztes Imrétől, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjétől. A nyomozási határidőt 2011. február 7-ig hodszabbították meg a napokban. Keresztes nem válaszolt arra a kérdésre, miszerint az LMP feljelentése alapján indul-e el a nyomozás. Ismert: a párt hivatali visszaélés miatt feljelentette Gyurcsány Ferencet. A telekcsere ügyében eddig Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatóját és Császy Zsoltot, az MNV értékesítési és igazgatóját gyanúsították meg és vették őrizetbe, írja a Magyar Nemzet.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. szeptember 10. 13:40
gyurcsány ferenc legyen fegyenc!
zoli 29
2010. szeptember 10. 08:57
Erről a hírről mindenkinek ugyanaz jut az eszébe: Vajon látjuk-e Ferit is rabszíjon elvezetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!